Πισπιρίγκου: «Το επόμενο βήμα είναι να κάνει μήνυση στην ανακρίτρια»

Πισπιρίγκου: «Το επόμενο βήμα είναι να κάνει μήνυση στην ανακρίτρια»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Εκνευρισμένη φέρεται να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος έχει την πρόθεση να να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών στην Πάτρα είναι σε εξέλιξη.

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε σε αυτήν την εξέλιξη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια;

«Τώρα ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ DNA, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη.

Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί’. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» δήλωσε αρχικά ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.