Πρόκριση Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού: Και γι’ αυτό «φταίει» ο Κασσελάκης;

Πρόκριση Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού: Και γι’ αυτό «φταίει» ο Κασσελάκης;

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τους «πράσινους»

Με «ήρωα» τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος απέκρουσε το 5ο πέναλτι του Καρβάλιο την ώρα που ετοιμαζόταν να δώσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό (απ’ την στιγμή που είχε αστοχήσει ο Μλαντένοβιτς), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «λυγίσει» τον Ολυμπιακό με 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και να πανηγυρίσει μία μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ευστόχησε στο 7ο πέναλτι των «πράσινων», την ώρα που ο Μαντί Καμαρά έστειλε τη δική του τελευταία εκτέλεση πάνω απ’ τα δοκάρια, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην πρόκριση. Ένα κακό ποιοτικά ντέρμπι, αλλά με τρομερή ένταση κι αγωνία, κρίθηκε απ την άσπρη βούλα, με τους «πράσινους» να περνούν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς τον Ατρόμητο.


Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε καφενείο της Τρίπολης, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία.

Πρόκριση Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού: Και γι’ αυτό «φταίει» ο Κασσελάκης;

«Κλείνει η μέρα με μία πρόκριση» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης, βάζοντας και τρία τριφύλλια.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει γνωστό πως είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, όταν έδινε συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές. Έτσι, μετά την πρόκριση της ομάδας… τόλμησε να πανηγυρίσει, αλλά αυτό δεν άρεσε σε κάποιους.

Αρκετοί καταφέρθηκαν κατά του Στέφανου Κασσελάκη για το «έγκλημά» του να είναι ποδοσφαιρόφιλος, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος να πανηγυρίσει για την πρόκριση του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, τον παρότρυναν να ασχολείται με το κόμμα του και όχι με τα αθλητικά. Ωστόσο και οι πολιτικοί αγαπάνε τον αθλητισμό και είναι δικαίωμά τους να πανηγυρίζουν. Και έτσι έκανε και ο κ. Κασσελάκης που αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.