Eξαφάνιση Μπάμπη: Το στοιχείο – κλειδί που βοηθά τη Νικολούλη να λύσει το μυστήριο 

«Δεν θα τη βρουν ποτέ»: Ο αιμοσταγής δολοφόνος που απείλησε να σκοτώσει τη Νικολούλη και σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος (Pics & Vid)

«Φοβάμαι τα χειρότερα»

Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης στο Μεσολόγγι, μετά την νέα του προσαγωγή του στις αρχές. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Συγκεκριμένα, σε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο μετατράπηκε η εκ νέου προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη που είχε γίνει το βράδυ της Τετάρτης (17/1).

Έξω από το αστυνομικό τμήμα του Μεσολογγίου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι του 31χρονου αγνοούμενου οι οποίοι είναι οργισμένοι και ζητούν από τον 50χρονο να αποκαλύψει την τύχη του Μπάμπη. «Μίλα τέρας», φώναζε η μητέρα έξω από την Ασφάλεια.


«Φοβάμαι τα χειρότερα»

«Μετά από 14 ημέρες άφαντος φοβάμαι για τα χειρότερα», ανέφερε νωρίτερα η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τα έχω ακούσει όλα από δημοσιογράφους, περιμένω να πάρω, αν πάρω τη δικογραφία στα χέρια μου για να ξέρω ονόματα και αλήθειες, γιατί από όλα αυτά που ακούγονται δεν ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει», είπε επίσης.


Το στοιχείο «κλειδί» που θα αξιοποιήσει η Νικολούλη

Ο κρεοπώλης είχε ισχυριστεί πως τον κάλεσε ο Μπάμπης για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, όμως τελικά διαπιστώθηκε το αντίστροφο. Ο 50χρονος ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν, όπως και έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Στις 18:25 το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, ο κρεοπώλης κάλεσε τον Μπάμπη για να ορίσουν την συνάντηση. Στις 20:36 το βράδυ, ο 50χρονος παραλαμβάνει τον Μπάμπη από σημείο κοντά στο σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά.

Τέσσερα λεπτά μετά, στις 20:40 ο Μπάμπης αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο στην διασταύρωση των ΤΕΙ και ένα λεπτό αργότερα, το αυτοκίνητο του κρεοπώλη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας με κατεύθυνση το Ευηνοχώρι.

Σχεδόν μία ώρα μετά στις 21:36, καταγράφεται το όχημα του κρεοπώλη στον ίδιο δρόμο, με κατεύθυνση το Μεσολόγγι. Για το κενό διάστημα των 50 λεπτών, ο 50χρονος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τι έκανε!

Η Αγγελική Νικολούλη στα τρέιλερ που δημοσίευσε για την εκπομπή της Παρασκευής, προανήγγειλε πως θα ασχοληθεί με την υπόθεση του Μπάμπη και μάλιστα φαίνεται πως θα απαντήσει στο ερώτημα τι έκανε ο κρεοπώλης το διάστημα των 50 λεπτών που δηλώνει πως δεν θυμάται!


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.