Το βράδυ την ώρα του ύπνου: Το περίεργο σύμπτωμα της Όμικρον που δείχνει ότι έχεις θετικοποιηθεί

Το βράδυ την ώρα του ύπνου: Το περίεργο σύμπτωμα της Όμικρον που δείχνει ότι έχεις θετικοποιηθεί

Η νέα μετάλλαξη εκτός από τα αρχικά συμπτώματα φαίνεται να προκαλεί και «ένα περίεργο σύμπτωμα»

Η μετάλλαξη Ομικρον του κορωνοϊού εξαπλώνεται σαν… πυρκαγιά και οι ειδικοί μελετούν τα συμπτώματα που αναφέρουν οι ασθενείς.

Η νέα μετάλλαξη εκτός από τα αρχικά συμπτώματα φαίνεται να προκαλεί και «ένα περίεργο σύμπτωμα», σύμφωνα με έναν ειδικό.

Ο ξηρός βήχας, ο πυρετός η απώλεια γεύσης και όσφρησης είναι κάποια από τα συμπτώματα του κορωνοϊού αλλά οι ασθενείς με Ομικρον ανέφεραν και άλλα συμπτώματα τα οποία οι επιστήμονες μελετούν.

Το «πολύ περίεργο σύμπτωμα» που σχετίζεται με την νέα μετάλλαξη είναι οι νυχτερινές εφιδρώσεις, σύμφωνα με τον ανώτερο ιατρικό ανταποκριτή του NBC News, Δρ Τζον Τόρες, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Today. Οι νυχτερινές εφιδρώσεις είναι μάλιστα τόσο έντονες που τα κλινοσκεπάσματα και τα ρούχα του ασθενή βρέχονται.

  • Αυτό το προειδοποιητικό σημάδι εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και μπορεί να σηματοδοτεί τη μόλυνση από το Ομικρον. Μερικά άλλα νέα συμπτώματα της Covid-19 που προέκυψαν από αναφορές από τη νότια Αφρική, όπου πιστεύεται ότι προήλθε η παραλλαγή, είναι:
  • Πόνος στο λαιμό
  • Ήπιοι μυϊκοί πόνοι
  • Μεγάλη κούραση
  • Ξηρός βήχας

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.