Τελειώνει τον Πολάκη ο Κασσελάκης…

Τελειώνει τον Πολάκη ο Κασσελάκης…

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ!

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη για κομματική πειθαρχία στο νομοσχέδιο που θα αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως οι βουλευτές θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ και έβαλε στπ «κάδρο» την κομματική πειθαρχία, «δείχνοντας» τον δρόμο της εξόδου στους διαφωνούντες.


Μάλιστα, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης είπε: «ποιος εδώ μέσα διαφωνεί ότι οι γυναίκες στο χώρο εργασίας πρέπει να αμείβονται λιγότερο; Υπάρχει κανένας; Ποιος εδώ μέσα διαφωνεί πως αν δεχθεί σεξισμό πρέπει να το καταγγείλει χωρίς αντίποινα; Υπάρχει κανένας; Ποιος εδώ μέσα διαφωνεί για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στον πολιτικό γάμο και όποιος διαφωνεί για το δικαίωμά τους στην τεκνοθεσία ας σηκωθεί», είπε από το βήμα της ΚΕ.

«Ξέρετε, για εμάς αυτά δεν είναι πειθαρχίας αλλά ταυτοτικά. Αν όχι η αριστερά, ποιος; Η αριστερά! Εμείς με περηφάνια θα υπερψηφίσουμε κάθε προοδευτικό νομοσχέδιο. Να δούμε ο Ανδρουλάκης τι θα κάνει… Ήρθε ο καιρός εμείς να δώσουμε λύσεις με σύγχρονο κράτος», σημείωσε.

«Εγώ είμαι παρά πολύ υπερήφανος και για τους 36 βουλευτές μας και για 2 ευρωβουλευτές και σας ευχαριστώ για όλα. Σας ευχαριστώ που μείνατε εδώ παρά τα όσα έχουν συμβεί. Ευχαριστώ», ανέφερε.


Τι συμβαίνει με τον Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης που συνεργάζεται στενά με τον Στέφανο Κασσελάκη έχει εκφράσει τις διαφωνίες του με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στο τηλέφωνο τον κ. Πολάκη και «έριξε μπαλωθιά», καθώς του ξεκαθάρισε πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε την Παρασκευή στην Πολιτική Γραμματεία «δεν μπορώ να ανέβω στα χωριά. Με το που πας να πεις κάτι μου δείχνουν την αντίθεσή τους για το ζήτημα» δείχνοντας πως δεν επιθυμεί να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης φέρεται να διέψευσε το συγκεκριμένο τηλεφώνημα λέγοντας πως… απορεί για το ποιος διαρρέει τέτοιες πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο βουλευτής Χανίων δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο, δεν φαίνεται να μακροημερεύει στον ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.