Ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα: Παραίτηση-σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ 

SYRIZA

Κανείς δεν το περίμενε! 

Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη έφερε τα… πάνω – κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ με αποχωρήσεις ενώ οι αλλαγές σε τομεάρχες φαίνεται πως είναι συχνό φαινόμενο.

Οι ευρωεκλογές θα είναι και το μεγάλο crash test για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που «φλερτάρει», πλέον, με την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις, συνεχίζοντας την καθοδική του πορεία.

Οι διεργασίες στο εσωτερικό είναι έντονες και σκοπός είναι τόσο η προσέλκυση νέων ψηφοφόρων όσο και η συσπείρωση όσων υπάρχουν ήδη.

Όμως το εσωτερικό του κόμματος φαίνεται πως… μαστίζεται ακόμη και σήμερα από διαφωνίες με την υπάρχουσα γραμμή του νέου προέδρου.

Ένα άκρως προβεβλημένο πρόσωπο αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ που επιχείρησε να κρύψει επιμελώς την είδηση.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Λινού αποχώρησε από τομεάρχης Παιδείας του κόμματος. Η Λινού διαφωνεί με το «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ για τα μη κρατικά ΑΕΙ, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Η είδηση δεν έγινε γνωστή μέσω κάποιας ανακοίνωσης, ενώ την αποκάλυψη έκανε η κ. Λινού… τυχαία σε ραδιοφωνική εκπομπή λέγοντας πως έχει παραιτηθεί πριν από τρεις και πλέον εβδομάδες!

Στην προσφώνησή της από τη δημοσιογράφο, η Αθηνά Λινού στάθηκε στα όσα της είπε και είπε συγκεκριμένα: «Απλώς να επισημάνω ότι δεν είμαι πλέον τομεάρχης Παιδείας στον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζω να ασχολούμαι με τα θέματα παιδείας και άλλα, αλλά έχω παραιτηθεί από τομεάρχης».

«Η εξέλιξή αυτή είναι παραπάνω από τρεις εβδομάδες. Σχετικά καινούργια, δεν υπήρχε λόγος πίσω από την παραίτησή μου, απλά ήθελα να ασχοληθώ με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και χρονικά δεν έβγαινε» πρόσθεσε η Αθηνά Λινού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.