Δολοφονία Γεωργίας: Η φωτό-ντοκουμέντο των δραστών την ώρα της αποτρόπαιης πράξης (Pic)

Δολοφονία Γεωργίας: Η φωτό-ντοκουμέντο των δραστών την ώρα της αποτρόπαιης πράξης (Pic)

Βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη προκαλούν σοκ και φρίκη. Ο σύντροφος της 41χρονης, που είναι ύποπτος για τη δολοφονία, επιμένει στην αθωότητά του.

Σε φωτογραφία-ντοκουμέντο που έφερε στο φως η εκπομπή Live News του Mega φαίνονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες να μεταφέρουν μπαούλο. Μέσα σε αυτό, ήταν η σορός της 41χρονης, μετά την στυγερή δολοφονία, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Δολοφονία Γεωργίας: Η φωτό-ντοκουμέντο των δραστών την ώρα της αποτρόπαιης πράξης (Pic)

Στο βίντεο η ώρα είναι 00:18. Στην οδό Περικλέους περπατούν ο σύντροφος της γυναίκας και με τον συνεργό του έχουν φύγει από το διαμέρισμα κρατώντας μία σακούλα που πιθανόν περιέχει προσωπικά αντικείμενα της 41χρονης, που επιχειρούν να ξεφορτωθούν.


Φωτογραφία ντοκουμέντο

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο φαίνεται ο σύντροφος της 41χρονης να κατεβαίνει μόνος του από την κατοικία στις 12 το βράδυ και ένα λεπτό μετά συναντά τον συνεργό του και μένουν για πάνω από 16 λεπτά πριν κατέβουν ξανά από το σπίτι.

Αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Στις 01:45, οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης.

Επίσης, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία φέρονται, σύμφωνα με βίντεο το Mega, να πετούν σε κάδο ενοχοποιητικά στοιχεία από το διαμέρισμα που διαπράχθηκε το έγκλημα.


«Εκείνη τη νύχτα είχα πάρει ένα βαρύ υπνωτικό χάπι για να κοιμηθώ και μόλις ξύπνησα το πρωί η γυναίκα δεν ήταν στο σπίτι. Πιστεύω ότι ο 34χρονος με άγνωστο συνεργό του, την δολοφόνησαν και εγώ δεν κατάλαβα το παραμικρό», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το Mega.

Οι αστυνομικοί όμως διαπίστωσαν πως ο 39χρονος οδήγησε την γυναίκα στο διαμέρισμα, όπου τους περίμενε ο συνεργός του. Κατηγορούνται ότι την σκότωσαν, ότι μετέφεραν τη σορό της στη Χαλκιδική και πως αμέσως μετά προσπαθούσαν να θολώσουν τις συνθήκες του εγκλήματος.

Όπως έχουν διαπιστώσει οι Αρχές, από τον έλεγχο στο φάκελο του 39χρονου έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για το ξυλοδαρμό της αδερφής του, ενώ του είχε ασκηθεί δίωξη και για τον βιασμό της. Σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούν δικογραφίες και για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Ο συνεργός του 39χρονου υποστηρίζει από χθες, πως όταν ο 39χρονος άρχισε να μαχαιρώνει την 41χρονη, εκείνος βρισκόταν κάτω στο αυτοκίνητό του.


Η γυναικοκτονία της εγκύου

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Εκεί τους περίμενε ο 34χρονος φίλος του με κουκούλα. Όταν έφτασαν, επιτέθηκε στην 41χρονη, τη φίμωσε, της έδεσε τα χέρια και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στο σκοτάδι, τον ρόλο του ληστή άρχισε να παίζει και ο 39χρονος αλλάζοντας τη φωνή του.

Σύμφωνα με το Mega, ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Όλα δείχνουν, κατά τις ίδιες πηγές, πως η 41χρονη αντιλήφθηκε ότι οι δήθεν ληστές ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του τον οποίο γνώριζε.

Το σχέδιο, σύμφωνα με το Mega, απέτυχε και τότε ο 39χρονος φέρεται να αποτελείωσε την άτυχη γυναίκα με μια μαχαιριά στον λαιμό.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.