Βασανισμός 13χρονου στην Αγία Παρασκευή: Η κίνηση των γονιών των τραμπούκων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (Vid)

Επίθεση με βαριοπούλες και μολότοφ σε τράπεζα στο Χαϊδάρι

Τι έκαναν;

Προβληματισμό έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων. Ένας 13χρονος στην Αγία Παρασκευή έπεσε θύμα bullying από τρεις ανήλικους.

Ο 13χρονος βγήκε από το σπίτι μαζί με τον σκύλο του για βόλτα, όταν στην οδό Λυκείου, συνάντησε την ομάδα των τριών οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν με κεφαλοκλείδωμα. Αρχικά οι δράστες φέρονται να του είπαν «έλα λίγο πιο απόμερα».

Σύμφωνα με την καταγγελία οι ανήλικοι έψαξαν τον 13χρονο για βρουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα, ενώ με χρήση σωματικής βίας τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, την ίδια ώρα που τον κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο.

Στην καταγγελία αναφέρεται ότι για λίγα λεπτά του άρπαξαν και τον σκύλο, και τον απείλησαν ότι δεν θα τον ξαναδεί. Επιπλέον, οι δράστες φέρονται να τον ανάγκασαν να γονατίσει στο δρόμο και να μιλήσει υβριστικά και χυδαία για δύο κοπέλες, μπροστά σε κάμερα του κινητού τηλεφώνου που τον κατέγραφε. «Πες ότι η… και η… είναι μουν…», τον ανάγκασαν να πει.

Ο τρίτος της παρέας καταγγέλλεται ότι τον απείλησε πως έχει πιστόλι Glock και δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια, οι φερόμενοι ως δράστες έφυγαν από το σημείο και έστειλαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Instagram) του 13χρονου το βίντεο.


Αγία Παρασκευή: Αυγά σε διαμέρισμα

Λίγη ώρα νωρίτερα φαίνεται πως τα ίδια άτομα είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του ανήλικος μαθητής, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν πασαλείψει με χάμπουργκερ το αυτοκίνητο του πατέρα του 13χρονου.

Η κίνηση των γονιών

Ακόμα μεγαλύτερη οργή προκαλεί νέα εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού και απειλών του 13χρονου μαθητή στην Αγία Παρασκευή, καθώς οι γονείς των τριών ανήλικων που βασάνισαν 13χρονο τους έκαναν… πλάτες και τους κάλυψαν για να περάσει το Αυτόφωρο.

Οι τρεις νεαροί τραμπούκοι ξαναχτύπησαν σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, όταν πήραν ξανά στο κινητό του 13χρονου και συνέχισαν τις απειλές.

«Το παιδί το απείλησαν χθες το βράδυ. Το πήραν τηλέφωνο στο κινητό του από απόκρυψη και το ξαναπείλησαν. ‘Και τι νομίζεις κάτι έκανες που πήγες στην αστυνομία’. Και του μιλήσανε άσχημα το έβρισαν. Αυτά που συμβαίνουν σε μας δεν είναι bullying είναι εγκληματικές πράξεις είναι κακουργήματα».

Όπως λέει ο πατέρας του παιδιού το βασανιστήριο για την οικογένεια του δεν έχει τελειωμό. Ο 13χρονος παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φοβάται για την ζωή του και ανησυχεί και για την οικογένεια του.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.