Ντοκουμέντο: Η φωτό της Μαλένας που λύνει το γρίφο του θανάτου της (Pic)

Ντοκουμέντο: Η φωτό της Μαλένας που λύνει το γρίφο του θανάτου της (Pic)

Μια ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο το πώς εικάζεται ότι δολοφονήθηκε η Μαλένα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα. Για την 9χρονη Τζωρτζίνα έχει προφυλακιστεί η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς το κατηγορητήριο αναφέρει ότι δολοφονήθηκε με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Μια ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο το πώς εικάζεται ότι δολοφονήθηκε η Μαλένα, το δεύτερο από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Όπως γράφει ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στο Twitter: «Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας».

Ντοκουμέντο: Η φωτό της Μαλένας που λύνει το γρίφο του θανάτου της (Pic)

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη, εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, αφού παρέλθουν τα τρία χρόνια από το θάνατο είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών, ωστόσο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.