«Με κομμένη ανάσα περιμένει την αποψάρα μου»: Πήρε θέση για το πιο… φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας η Έλενα Ακρίτα (Pic)

«Με κομμένη ανάσα περιμένει την αποψάρα μου»: Πήρε θέση για το πιο… φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας η Έλενα Ακρίτα (Pic)

Η ανάρτησή της

Τo «Poor Things», η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με την οποία κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αλλά και δύο Χρυσές Σφαίρες προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες όπου γίνεται… λαϊκό προσκύνημα.


Πρωταγωνιστεί η Emma Stone ως Bella Baxter, μια νεαρή γυναίκα που γνωρίζει τον κόσμο για πρώτη φορά, όταν την επαναφέρει στη ζωή ο ανορθόδοξος επιστήμονας, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Μαζί με τον δικηγόρο Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), ξεκινά ένα ταξίδι που θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει ποια είναι στα αλήθεια.

Στον προάγγελο των Όσκαρ, τις Χρυσές Σφαίρες, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε το βραβείο της καλύτερης ταινίας στην κατηγορία μιούζικαλ-κωμωδία, ενώ η Έμμα Στόουν έλαβε το βραβείο του Α’ Γυναικείου ρόλου για την ενσάρκωση της Μπέλα Μπάξτερ.

Η ταινία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές αλλά έχει και haters που «καρφώνουν» τον Γιώργο Λάνθιμο για το νέο καλλιτεχνικό του εγχείρημα. Αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στους σινεφίλ που έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα!

Η Έλενα Ακρίτα είναι μεταξύ των ατόμων που δεν έχουν δει το Poor Things στους κινηματογράφους. Σε ανάρτησή της στο Facebook ενημέρωσε πως θα πάει σινεμά αυτή την εβδομάδα αναφέροντας πως ο Γιώργος Λάνθιμος περιμένει την… αποψάρα της με κομμένη την ανάσα!

«Αυτή την εβδομάδα θα δω Poor Things. Με κομμένη ανασα περιμένει ο Λανθιμος την αποψάρα μου», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.