Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στα χέρια της αστυνομίας το στοιχείο-κλειδί που μπορεί να λύσει την υπόθεση

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στα χέρια της αστυνομίας το στοιχείο-κλειδί που μπορεί να λύσει την υπόθεση

«Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί»

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά, έχει προσαχθεί από τις αρχές.


Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο άνθρωπος που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον νεαρό και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Μεσολόγγι: Φύλλο και φτερό το κινητό του 50χρονου για σβησμένα δεδομένα

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 50χρονος και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.

Το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 50χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της αστυνομίας.


«Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί»

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μ.Κ.. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση», ανέφερε η αδελφή του 31χρονου σε ανάρτησή της.


Το στοιχείο «κλειδί»

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.

Ο θείος του 31χρονου αγνοούμενου μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αποκάλυψε ότι ο ανιψιός του είχε δανείσει χρήματα στον 50χρονο, ο οποίος τον μετέφερε σε ένα σημείο για να πάει για κυνήγι και από τότε αγνοείται.

«Ο Μπάμπης εξαφανίστηκε όταν τον πήγε ένας φίλος του σε κάποια μεριά στον εθνικό δρόμο και του λέει ‘θέλω να πάω για κυνήγι με έναν άλλον φίλο’. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι ‘πήρα τον Μπάμπη και τον πήγα στο τάδε σημείο για να τον αφήσω και να πάει για κυνήγι’. ‘Δεν ξέρω’ είπε αυτός (σ.σ. ποιος ήταν ο άλλος φίλος) και από εκείνη την ώρα το παιδί αγνοείται» είπε ο θείος του 31χρονου στο Mega.

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Και του λέω ‘τον άφησες 21:00 η ώρα το βράδυ για να πάει για κυνήγι και δεν σου είπε τίποτα, με ποιον πάει;’. ‘Όχι’ λέει ‘δε μου είπε’. Την άλλη μέρα μαθαίνω ότι φεύγει αυτός από το Μεσολόγγι και πάει σε ένα χωριό για κυνήγι. Έφυγε η Ασφάλεια, τον έπιασε και όταν τον έφερε του είπα ‘ο καλύτερός σου φίλος χάθηκε και εσύ πήγες για κυνήγι;’. Δεν μου μίλησε καθόλου».

«Είμαι πάρα πολύ ταραγμένος. Του είχε δανείσει ο ανιψιός μου λεφτά. Εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17 με 20.000 ευρώ. Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι». Όσο για το αν ο 31χρονος είχε πει στον ίδιο αν του ζητούσε τα λεφτά, ο θείος του λέει: «Στη μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δε μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου» υποστήριξε ο θείος του 31χρονου.

Δεν αποκλείεται ο 31χρονος να απαιτούσε πίσω τα χρήματά του και αυτός να στάθηκε ο λόγος για να εξαφανιστεί…


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.