Κατερινόπουλος: Αυτοί προμήθευσαν την κεταμίνη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Κατερινόπουλος: Αυτοί προμήθευσαν την κεταμίνη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι είπε ο έμπειρος πρώην αστυνομικός

Για «εκβιασμό» έκανε λόγο ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην υπόθεση της Πάτρας μιλώντας σε κεντρικό δελ΄τιο ειδήσεων τονίζοντας πως «Ο ένας εκβιάζει τον άλλο», αναφερόμενος στους γονείς των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη.

«Ούτε λίγο ούτε πολύ οι ιατρικές γνώσεις της κ. Πισπιρίγκου υποκατέστησαν και τις γνώσεις των γιατρών. Μία μάνα που έχει τα παιδιά της στα νοσοκομεία και ψάχνει να βρει διάφορες φαρμακευτικές ουσίες και μάλιστα, ουσίες που είναι αναισθητικές ή προκαλούν πρόβλημα τον θάνατο, δείχνει ότι ξέρει πάρα πολλά», σχολίασε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star, χαρακτηρίζοντας τη Ρούλα Πισπιρίγκου «πάρα πολύ έξυπνη».

Θα μπορούσε, σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, η 33χρονη «να δώσει μία παραγγελία μέσω διαδικτύου για να προμηθευτεί την οποιαδήποτε ουσία, δεδομένου ότι αυτές οι παραγγελίες πληρώνονται με πιστωτική κάρτα, άρα υπάρχουν και τα στοιχεία για τον αγοραστή».

«Κατά τη δική μου εκτίμηση, η ουσία αυτή (σ.σ. κεταμίνη) δόθηκε στα χέρια της από τη μαύρη αγορά», προσέθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως «ως κατηγορούμενη έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει αλλά οι επιστήμονες αναδεικνύουν την πραγματικότητα καθώς η ουσία αυτή χορηγήθηκε σε ένα μονόκλινο δωμάτιο στο οποίο τουλάχιστον την τελευταία μιάμιση ώρα ήταν μόνη της και από εκεί και πέρα κανένας επιστήμονας δεν θα χορηγούσε μία τέτοια ουσία».

Επίσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη και ότι ήταν σε βαλιτσάκι για τις ΜΕΘ, ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Πού τα γνωρίζει όλα αυτά η κυρία αυτή; Και ήρθε να μας πει ότι έψαχνε για την κεταμίνη τότε που έμαθε για την ουσία. Έχει βαλθεί, μάλλον, να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, για τους δικούς της λόγους».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.