Απόρησαν και οι δημοσκόποι: Θρίαμβος Κασσελάκη έναντι Μητσοτάκη στο τελευταίο γκάλοπ!

Πέσαμε από τα σύννεφα: Πώς χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τον Κασσελάκη σε συνομιλητές του

Στο +24!

Ποιος να ήταν άραγε το πρόσωπο της χρονιάς για το 2023, σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η εταιρία MRΒ και δημοσίευσε η RealNews;

Μήπως ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξελέγη εκ νέου Πρωθυπουργός με ποσοστό 41%;

Μήπως ήταν ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος για μία ακόμα χρόνια ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον κόσμο στο άλμα εις μήκος;

Μήπως, ο Αλέξης Τσίπρας ή ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας;

Όχι, κανείς εξ’ αυτών!

Πρόσωπο της χρονιάς για το 2023 -και με τεράστια διαφορά- σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 40,7%, πολύ μπροστά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (16,7%), Αλέξη Τσίπρα (5,5) και τους Μίλτο Τεντόγλου (2%), Έφη Αχτσιόγλου (1,4%), Νίκο Ανδρουλάκη (1,2%) και Κώστα Μπακογιάννη (1%) που ακολούθησαν!

Εντυπωσιακά, όμως, είναι τα ευρήματα και στην ερώτηση για τα πρόσωπα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το 2024 στην χώρα μας.

Και πάλι ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις με 23,2%, μπροστά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (21,7%) και τον Νίκο Ανδρουλάκη (7,4%), με τις απαντήσεις να δείχνουν και το ρεύμα που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης ως νέο και άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο.

Μόνιμος αγκάθι και η… ακρίβεια

Εκεί που δεν υπήρξε το παραμικρό περιθώριο για εκπλήξεις ήταν στην ερώτηση: «ποιοι κατά τη γνώμη σας είναι οι τομείς στους οποίους θα πρέπει να δώσει έμφαση/προτεραιότητα η κυβέρνηση το 2024;».

Εκεί, υπήρξε μία πραγματική ομοβροντία, αφού το 54,6% των ερωτηθέντων απάντησε πως πρέπει να δώσει βάση στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, ενώ 38,3% τόνισε ως βασική προτεραιότητα την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και «μόλις» το 34,6% εστίασε στην κατάσταση της δημόσιας υγείας και την βελτίωση των υποδομών της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.