Οριστικό: Η απόφαση του ΑΝΤ1 για τον Σεφερλή μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των τηλεθεατών

«Είναι ένας ύμνος στην…»: Η πρώτη δήλωση του Σεφερλή για τη Super Mammy που προκάλεσε χαμό

Παρότι το Super Mammy είχε πάρει το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα δεδομένα αλλάζουν

Η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή έχει προβληθεί μόλις δύο φορές ωστόσο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα, καθώς οι αντιδράσεις -από την πρεμιέρα κιόλας του Super Mammy– έφτασαν να γίνουν ακόμη και πρώτο trend στο Twitter.

Αυτές ακριβώς οι αντιδράσεις φαίνεται πως αλλάζουν στην στάση και τα πλάνα του ΑΝΤ1 απέναντι στη σειρά που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» παρότι το Super Mammy είχε πάρει το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον οι άνθρωποι του καναλιού φαίνεται πως βγάζουν εκτός προγραμματισμού της νέας σεζόν, τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή και οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την τηλεθέαση. Αλλωστε το δείγμα των δύο μόλις επεισοδίων είναι μικρό για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει για χαμηλή τηλεθέαση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή, οι ηχηρές διαμαρτυρίες στα social media επηρέασαν τις αποφάσεις των ανθρώπων του καναλιού.

Παράλληλα και οι ίδιοι και κατ’ επέκταση ο ΑΝΤ1 δε θεωρεί ότι εν έτει 2022 δε γίνεται να υπάρχει τέτοιου είδους χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα όπβς αναφέρθηκε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει παρέμβαση στα επόμενα επεισόδια, για όσο διαρκέσει η σειρά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.