Πάγωσε το πανελλήνιο: Η κίνηση Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου μετά την κηδεία που δεν περίμενε κανείς

Πάγωσε το πανελλήνιο: Η κίνηση Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου μετά την κηδεία που δεν περίμενε κανείς

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έβαλλε για μία ακόμα φορά κατά της Ρούλας και του Μάνου βάζοντας αμφοτέρους στο κάδρο των ενόχων για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών.

Οι συνεντεύξεις φαίνεται πως δεν αλλάζουν την εικόνα που έχουν σχηματίσει κάποιοι για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, τους γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα που εξέπνευσαν μέσα σε 33 μήνες.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έβαλλε για μία ακόμα φορά κατά της Ρούλας και του Μάνου βάζοντας αμφοτέρους στο κάδρο των ενόχων για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, εκτός από τα στοιχεία που παραθέτει και τους προβληματισμούς που θέτει για τη στάση που τηρούν οι δύο προαναφερθέντες, καυτηρίασε το γεγονός ότι λίγο μετά το θάνατο και την κηδεία της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού που έχασαν κατά σειρά, οι γονείς βρέθηκαν να διασκεδάζουν στα μπουζούκια!

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αποφασίσει να πετάει τη μπάλα στη μία πλευρά και ο Μάνος Δασκαλάκης στην άλλη, αλλά κάποια στιγμή οι μπάλες και θα βρεθούν στο κέντρο και υποθέτω ότι θα συγκρουστούν. Κάτι κρύβουν και οι δύο» ανέφερε χαρακτηριστικά για τους γονείς των νεκρών κοριτσιών μιλώντας στο Star και πρόσθεσε: «η ένταση με τον Μάνο Δασκαλάκη βοηθά τις Αρχές. Πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα δέσει, κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι θάνατοι δύο ακόμη κοριτσιών. Τα τάμπλετ τα κινητά είναι μάρτυρες ανήλικοι, δεν εκβιάζονται, δεν διαψεύδονται. Ένας γονέας που βλέπει το παιδί του να χάνεται, δεν ψάχνει τα αναισθητικά στο διαδίκτυο. Εδώ έχουμε δύο γονείς που χάνουν το τρίτο παιδί και μετά από λίγες εβδομάδες πάει στα μπουζούκια…» είπε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στις αναζητήσεις της προφυλακισμένης στο διαδίκτυο, ξεκαθάρισε ότι η Πισπιρίγκου δεν θα προμηθευόταν ποτέ την κεταμίνη διαδικτυακά για να μην αφήσει ίχνη και είναι πεπεισμένος ότι την προμηθεύτηκε από τη μαύρη αγορά. «Oι ιατρικές γνώσεις της κ. Πισπιρίγκου υποκατέστησαν και τις γνώσεις των γιατρών. Ξέρει πάρα πολλά, δεν είναι ηλίθια, είναι πάρα πολύ έξυπνη να δώσει μια παραγγελία μέσω διαδικτύου για να προμηθευτεί την οποιαδήποτε ουσία. Αυτές οι παραγγελίες πιστώνονται πάντα με πιστωτική κάρτα, εκεί υπάρχουν πάντα τα στοιχεία της ταυτότητας. Η ουσία δόθηκε στα χέρια της από την μαύρη αγορά. Ως κατηγορούμενη θα μπορούσε να λέει ό,τι θέλει. Ένας γιατρός όμως δε θα μπορούσε να δώσει μια τέτοια ουσία στο κοριτσάκι αφού είχε καταλήξει» είπε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.