«Στο σπίτι του Μάνου θα βρείτε την απάντηση για το θάνατο της Τζωρτζίνας»: Η Πισπιρίγκου σπάει και ομολογεί

Μετά την αλλαγή στα όρια αποφυλάκισης: Σε τόσα χρόνια θα αποφυλακιστεί η Πισπιρίγκου με τον νέο ποινικό κώδικα

Το τηλέφωνο μίλησε.

Οι εξελίξεις στη διερεύνηση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη τρέχουν στην Πάτρα, με νέα στοιχεία να έρχονται στη δημοσιότητα για τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας και όπως όλα δείχνουν το τάμπλετ της μικρής και το κινητό της μητέρας αρχίζουν και δίνουν νέα στοιχεία.

Για πιθανή έμμεση ομολογία έκανε λόγο ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ», Πέτρος Κουσουλός, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN News, με βάση κάποιο τηλεφώνημα που είχε κάνει στις 15 Μαρτίου του 2022 μία γυναίκα που παρουσιάστηκε ως μητέρα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη. Η οποία -όπως αποδείχτηκε- ήταν δύο: η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της, η οποίες μιλούσαν με κλειστή μύτη και αλλοιωμένες φωνές!

Η «γυναίκα» αυτή δύο εβδομάδες πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και ενώ η υπόθεση έτρεχε και είχε ζητήσει από τη δημοσιογράφο να «Ψάξτε να βρείτε την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας στο σπίτι που μένει στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης».

Το ενδιαφέρον πέρα από το περιεχόμενο της κλήσης είναι ότι αποδεδειγμένα αυτό έγινε από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για 15 μέρες πριν τη σύλληψη, μία περίοδο που η υπόθεση εξεταζόταν από τις δικαστικές Αρχές και το Ανθρωποκτονιών και οι γονείς ήταν ενωμένοι μπροστά στην κάμερα και έψαχναν την αιτία θανάτου των παιδιών τους», σχολίασε ο εκδότης της «ΜΠΑΜ».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.