Λοβέρδος τέλος: Αυτό είναι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που παίρνει στη ΝΔ ο Μητσοτάκης

Μετράνε αντίστροφα: Τους αλλάζει με τον ανασχηματισμό ο Κυριάκος…

Πήρε την τελική απόφαση ενώ έκανε διακοπές στην Ήπειρο

Ποιος είπε ότι μεταγραφές γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του ανοίγματος προς το κέντρο και για το λόγο αυτό συνεχίζει το φλερτ με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Οι ευρωεκλογές δεν είναι μακριά και τα κόμματα έχουν ξεκινήσει τις εσωτερικές διεργασίες για τα πρόσωπα που θα καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια.

Έτσι και στη ΝΔ όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κάνει άνοιγμα προς το κέντρο εδώ και καιρό. Ο πρωθυπουργός ευρισκόμενος στα βουνά της Ηπείρου για τις γιορτές φαίνεται πως κατέληξε στο να πάρει ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για το ευρωψηφοδέλτιο.

Εδώ και καιρό έχει γραφτεί πως μετά από την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος θα ενταχθεί στη ΝΔ και θα κατέβει με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Ανδρέας Λοβέρδος: Ποιος τον αντικαθιστά στη ΝΔ

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως προσανατολίζεται σε άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για να συμμετάσχει με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, έχοντας απορρίψει τον Ανδρέα Λοβέρδο. Πληροφορίες αναφέρουν πως με το κυβερνών κόμμα αναμένεται να δούμε την Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία είναι διαχρονική συμπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.