Έξαλλος όσο ποτέ: Η «φάση» στο Σύνταγμα που έβγαλε εκτός εαυτού τον Πορτοσάλτε (Vid)

Αναβολή στη δίκη Ζάκ Κωστόπουλου: Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Γιατί εκνευρίστηκε;

Η αλλαγή χρόνου στο Σύνταγμα έκανε τους ακροδεξιούς και τα τρολ του διαδικτύου να… βράσουν και να επιτεθούν στον Χάρη Δούκα επειδή ήταν αγκαλιά με ένα μελαχρινό κοριτσάκι.

Το παιδί στάθηκε η αφορμή για έναν οχετό σχολίων από ανεγκέφαλους που υποστήριξαν ότι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων προχώρησε σε μία συμβολική πράξη καταδίκης του πολέμου. Ωστόσο το κοριτσάκι καμία σχέση με την Γάζα δεν έχει αφού είναι η κόρη της παρουσιάστριας ενώ οι σημαίες της Παλαιστίνης που εμφανίστηκαν από κάτω δεν δόθηκαν από τη δημοτική αρχή.


Το θέμα των σημαιών στάθηκε η αφορμή για να γίνει… έξαλλος και ο Άρης Πορτοσάλτε. Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος ενοχλήθηκε όπως είπε από τις σημαίες, για τις οποίες είπε αρχικά, ότι είναι της Χαμάς!

«Υποδεχθήκαμε την πρωτοχρονιά στην Αθήνα μας, στην πόλη μας, με τις σημαίες της Χαμάς να ανεμίζουν. Δεν ήταν και το καλύτερο» είπε αρχικά, με τον σχολιαστή Βαγγέλη Παπαδημητρίου να τον διορθώνει και να του εξηγεί ότι δεν ήταν σημαίες της Χαμάς, αλλά της Παλαιστίνης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε λέγοντας πως δεν έπρεπε να κυματίζει καμία σημαία, ούτε η ελληνική. «Καμία σημαία. Σε μια γιορτή που δεν έχει κανένα νόημα δεν χρειαζόταν καμία σημαία. Ο κύριος δήμαρχος έκανε κακό ποδαρικό για τον εαυτό του. Καμία σημαία, ακόμα και η ελληνική. Ούτε η ισραηλινή, τίποτα. Ο ακτιβισμός θέλει να κάνει τη μαγκιά του σε μια στιγμή που γιορτάζουμε. Εγώ δεν θέλω καμία σημαία. Ο κ. δήμαρχος θα έπρεπε με την παρουσία του την ισχυρή να πει “κάτω η σημαία”» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.