2 χρόνια πριν στο ίδιο σημείο: Πώς πνίγηκε ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου στο ψαροντούφεκο

2 χρόνια πριν στο ίδιο σημείο: Πώς πνίγηκε ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου στο ψαροντούφεκο

Τι είχε συμβεί στο ίδιο σημείο

Βαρύ είναι το πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο, μετά τον χαμό του αδελφού του, Νίκου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός ενώ είχε βγει για ψαροντούφεκο σε παραλία της Λήμνου. Τις απαντήσεις για το πώς συνέβη το μοιραίο προσπαθούν να βρουν οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Ο Νίκος Ρόκκος, ο οποίος ασχολιόταν πολλά χρόνια με το ψάρεμα, έφυγε το πρωί του Σαββάτου για την παραλία, αλλά για πολλές ώρες δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι οικείοι του. Η οικογένειά του ενημέρωσε το Λιμενικό, το οποίο λίγο αργότερα με τη συμμετοχή 4 πλοίων καθώς και 6 ιδιωτικών σκαφών και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, εντόπισαν τη βάρκα και τον εξοπλισμό του.

Το ίδιο βράδυ, ένας ψαράς εντόπισε τη σορό του αδικοχαμένο άνδρα, στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά. Οι κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν τα συγκεκριμένα νερά κάνουν μια πρώτη εκτίμηση για το πώς συνέβη το κακό.

Θυμίζουν ότι πριν από 2 ακριβώς χρόνια στην ίδια περιοχή βρέθηκε νεκρό ένα παλικάρι της Πολεμικής Αεροπορίας. Σημειώνουν ότι στο συγκεκριμένο σημεία τα νερά είναι άγρια, με υπόγεια ρεύματα και το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.