Πριν 5 χρόνια δε θα το πιστεύαμε με τίποτα: Ο Άδωνις στον «ρόλο» που κανείς δεν περίμενε στην ΝΔ

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη Novartis

Αλλάζουν οι καιροί... και οι άνθρωποι.

O Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο «επιφανή» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας διατελέσει υπουργός Υγείας, Ανάπτυξης, Εργασίας και, φυσικά, είναι και αντιπρόεδρος του κόμματος.

Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε την πολιτική το καριέρα από το ακροδεξιό ΛΑΟΣ, από το 2012 όταν και προσχώρησε στην ΝΔ έχει έλθει περισσότερο προς την κεντροδεξιά, δείχνοντας να έχει διαγράψει το… αμαρτωλό παρελθόν του.

Αυτή του η «μεταστροφή» δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ετοιμάζεται να του αναθέσει κομβικό ρόλο στο θέμα που κάνει περισσότερο, ίσως, από κάθε άλλο «τζιζ» εντός του κυβερνώντος κόμματος.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Το συγκεκριμένο ζήτημα προσπαθεί να το «περάσει» στην Βουλή έχοντας την πλήρη στήριξη των στελεχών του κόμματός του, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ieidiseis.gr o κ. Γεωργιάδης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως «ανάχωμα» προς τα Δεξιά και να είναι ένας εκ των εισηγητών – ομιλητών στο νομοσχέδιο ή την τροπολογία για τον γάμο των ομόφυλων.

Η σχετική κρούση του έχει ήδη γίνει και ο ίδιος όχι απλά δεν είναι αρνητικός αλλά πρόθεσή του είναι να ταχθεί υπέρ τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, βοηθώντας με όλες του τις δυνάμεις τον Μητσοτάκη.

Ποιος να μας το ‘λεγε…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.