«Αν ήμουν εγώ υπουργός…»: Ιστορικό ξέσπασμα Πολάκη για τον «απόλυτο εξευτελισμό» των ελληνικών νοσοκομείων (Vid)

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

Άστραψε και βρόντηξε...

Είναι ένας από τους πιο αψίκορους βουλευτές των τελευταίων πολλών ετών με τις έντονες τοποθετήσεις του να γίνονται συχνά-πυκνά πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και να «παίζουν» συνεχώς στα σάιτ.

Ο λόγος φυσικά για τον Παύλο Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα είχε διατελέσει Υφυπουργός Εσωτερικών και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Ο Κρητικός δε διστάζει να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα τόσο στα έδρανα όσο και στα social media και αυτό ακριβώς έκανε για τις απερίγραπτες εικόνες από το «χριστουγεννιάτικο πάρτι» που διοργανώθηκε στους διαδρόμους του Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια του 24ώρου της εφημερίας του, εκεί όπου γίναμε μάρτυτες σουρεαλιστικών σκηνικών με ανθρώπους να χορεύουν την ίδια στιγμή που δίπλα τους «έτρεχαν» τα φορεία.

Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος και τον χαμό που ακολούθησε στα social media ο υπερτομεάρχης της αξιωματικής καυτηρίασε την συμπεριφορά των υπαλλήλων του νοσοκομείου, κάνοντας λόγο για «απόλυτο εξετευλισμό».

«Έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα», επισήμανε στο υστερόγραφό του, έχοντας κατονομάσει ως διοργανώτρια του γλεντιού τη διοικήτρια, σε μέρα μάλιστα που το νοσοκομείο εφημέρευε κι έπρεπε να δεχθεί έκτακτα περιστατικά.

«Ο απόλυτος εξευτελισμός. Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρόςς Σταυρός, γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο που περνούν ΦΟΡΕΙΑ!!!! Διοργανωτής η Διοικήτρια Ελπινικη Ταβιανατου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα!! Υγ.έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα…», έγραψε σχετικά στο twitter.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.