Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά ο Στέφανος το προσπάθησε… 

Δημοσκόπηση με ανατροπές κι εκπλήξεις: Ποιοι δίνουν μάχη σώμα με σώμα για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

Δύσκολα τα πράγματα... 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έβαλε λεφτά από την τσέπη του για να πληρωθούν τα δώρα Χριστουγέννων στην εφημερίδα «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το 31,5% που πήρε το 2019 λάμβανε χρηματοδότηση περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ την προηγούμενη τετραετία. Πλέον, με το 17,8% τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο του θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Τα χρήματα που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης δίνουν μία «ανάσα» στους εργαζόμενους των ΜΜΕ όμως δεν λύνουν το πρόβλημα. Η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ και η μειωμένη δαπάνη διαφήμισης στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν πως έρχονται μεγάλα ζόρια.

Και επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης από λεφτά κάτι ξέρει, δεν αποκλείεται η επιστροφή του από τις ΗΠΑ μπορεί να φέρει δραστικές αποφάσεις, ακόμα και κλείσιμο του ημερησίου φύλλου της Αυγής, με παράλληλη ενίσχυση της διαδικτυακής έκδοσης, αλλά και περαιτέρω παρεμβάσεις αναδιάρθρωσης στο κομματικό ραδιόφωνο Στο Κόκκινο 105,5, σύμφωνα με το newmoney.gr.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε μία προσπάθεια δίνοντας περίπου 200.000 ευρώ αλλά το ταμείο είναι μείον και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.