Καταιγιστικές εξελίξεις με τον Όλιβερ στην Αράχωβα – Η κατάθεση που θα ανατρέψει τα δεδομένα 

Καταιγιστικές εξελίξεις με τον Όλιβερ στην Αράχωβα - Η κατάθεση που θα ανατρέψει τα δεδομένα 

Ποιον κάλεσε το Ανθρωποκτονιών;

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πόρισμα του πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον θάνατο του Όλιβερ, του άτυχου χάσκι, που φέρεται να σκοτώθηκε και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σχετικό πόρισμα του πραγματογνώμονα της ΕΛΑΣ, καθηγητή ιατρικής και πρώην πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκου Παπαϊωάννου, δεν εντοπίζεται ανθρώπινος παράγοντας πίσω από την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «το ζώο κατέληξε από μεθαιμορραγικό σοκ, λόγω τραυμάτων τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν τεκμαίρουν ανθρώπινη παρέμβαση, αλλά η φύση των τραυμάτων και των αλλοιώσεων παραπέμπει σε επίθεση άλλου / άλλων ζώων».

Μετά την ανακοίνωση του πορίσματος, υπήρξαν και αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις οι οποίες διαφωνούν με τα αποτελέσματα της έρευνας και επιμένουν στην αρχική εκτίμηση της πρώτης κτηνιάτρου, που εξέτασε τον Όλιβερ στην Αράχωβα.


Η μαρτυρία για την αποθήκη και η νέα κατάθεση

Υπενθυμίζεται πως είχε γίνει γνωστή η μαρτυρία ατόμου που υποστήριξε ότι είδε έναν άνδρα να σέρνει σε αποθήκη έναν σκύλο. Από το σημείο άκουσε ένα σκυλί να κλαίει και λίγο αργότερα τον άνδρα να φωνάζει, σαν να τον δάγκωσε κάτι. Μερικά λεπτά μετά, είδε το σκυλί να βγαίνει τραυματισμένο από την αποθήκη και να κρύβεται κάτω από ένα αμάξι. Ο άνδρας εθεάθη στη συνέχεια σε αυτοκίνητο, με τη μάρτυρα να καταγράφει τα τελευταία ψηφία από την πινακίδα του.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η γυναίκα – που δεν ήταν επισκέπτρια – δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό επίσημα, καθώς, όπως λέει, φοβάται ότι θα κάνουν κακό στα παιδιά της, τα οποία διατηρούν επιχείρηση στην περιοχή.


Την περιγραφή της φέρεται να μετέφερε στις αρχές η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, στην οποία εκμυστηρεύτηκε όσα είδε το μοιραίο βράδυ. «Η δημοσιογράφος μπήκε στην αποθήκη, σε αυτό το εγκαταλελειμμένο κτίριο και δήλωσε ότι είδε κόκαλα, κρανία και δέρματα σκύλων!», αποκάλυψε η κ. Πουλτίδου.

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, παρά τις διαρροές για το πόρισμα της ΕΛΑΣ, κλήθηκε να καταθέσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση. Η ίδια έκανε την αποκάλυψη μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, στέλνοντας το μήνυμα πως η έρευνα συνεχίζεται.

Καταιγιστικές εξελίξεις με τον Όλιβερ στην Αράχωβα - Η κατάθεση που θα ανατρέψει τα δεδομένα 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.