Η… γκάφα ολκής της Έλενας Ακρίτα για τους νεκρούς αστυνομικούς σε Ρέντη και Θεσσαλονίκη 

Η... γκάφα ολκής της Έλενας Ακρίτα για τους νεκρούς αστυνομικούς σε Ρέντη και Θεσσαλονίκη 

Τι έγραψε;

Η Έλενα Ακρίτα συνηθίζει να σχολιάσει την επικαιρότητα μέσα από τα social media της. Σε μία απόπειρα να αναφερθεί στις τελευταίες υποθέσεις με νεκρούς αστυνομικούς, του 31χρονου στου Ρέντη και του 32χρονου στη Θεσσαλονίκη, μπερδεύτηκε.

Η Έλενα Ακρίτα μπέρδεψε τον Γιώργο Λυγγερίδη που εξέπνευσε μετά από χτύπημα ναυτικής φωτοβολίδας στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη, με τον 32χρονο που δολοφονήθηκε από Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Το λάθος της κυρίας Ακρίτα ήδη κάνει τον γύρο των social media ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν το διόρθωσε.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

Για τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, γράφει ο Κώστας Μπάρκας, Βουλευτής Νομού Πρέβεζας και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ

«Ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του για μια ασήμαντη αφορμή και μια στιγμή διασκέδασης μετατράπηκε σε τραγωδία. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Δυστυχώς άλλο ένα τραγικό περιστατικό, που παγιώνει το αίσθημα ανασφάλειας που επικρατεί στους πολίτες.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι υπόλογη απέναντι στην ελληνική κοινωνία, αφού δεν λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα για το εντεινόμενο έλλειμμα δημόσιας αστυνόμευσης». Γραφείο Τύπου ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Η... γκάφα ολκής της Έλενας Ακρίτα για τους νεκρούς αστυνομικούς σε Ρέντη και Θεσσαλονίκη 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.