Η πρώτη σοβαρή αποκάλυψη για τον Μίκαελ Σουμάχερ…

Δήλωση-«βόμβα»: «Ο Σουμάχερ γνωρίζει»

10 χρόνια μετά το ατύχημα

Λεπτομέρειες για την 24ωρη φροντίδα που δέχεται ο Μίκαελ Σουμάχερ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, 10 χρόνια μετά το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις.

Ο πρωταθλητής της Formula 1 τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Meribel, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Ενώ διέσχιζε μια μη ασφαλή περιοχή εκτός πίστας, έπεσε χτύπησε το κεφάλι του σε ένα βράχο. Μπορεί να μην αναρρώσει ποτέ πλήρως, δήλωσε πρόσφατα ο αδελφός του, Ραλφ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τέθηκε σε τεχνητό κώμα και υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ δεν έχει εμφανιστεί στη δημοσιότητα από πριν το ατύχημά του.

Μίκαελ Σουμάχερ: Η αποκάλυψη

Η γερμανική έκδοση της Bild αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της φροντίδας και της αποκατάστασής του, ο Σουμάχερ επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο Mercedes AMG και τον «κάνουν βόλτες».

Ο σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να διεγείρουν τον εγκέφαλό του με οικείους ήχους, αφού ο Μίκαελ Σουμάχερ πέρασε πάνω από δύο δεκαετίες σε αγώνες αυτοκινήτων είτε στη Formula 1 είτε σε άλλες κατηγορίες πριν από το ντεμπούτο του το 1991 στο Βελγικό Grand Prix.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι έως και 15 γιατροί, μασέρ και βοηθοί είναι μέλη της ομάδας φροντίδας του, προκειμένου να του προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.