Οι καλύτεροι χριστουγεννιάτικοι κουλοχέρηδες στο Pawbet

Αυτές είναι οι δέκα χώρες που απαγόρευσαν τα Χριστούγεννα!

Μάθετε περισσότερα.

Τα Χριστούγεννα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα. Πολλοί κουλοχέρηδες στο Pawbet είναι αφιερωμένοι σε αυτά – μάθετε περισσότερα για τους καλύτερους χριστουγεννιάτικους κουλοχέρηδες στο Pawbet παρακάτω.

Κάλαντα Χριστουγέννων Megaways

Οι πάροχοι από την Pragmatic Play προσφέρουν στους παίκτες του Pawbet να βυθιστούν σε μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα και να εξοικειωθούν με τρία φαντάσματα Χριστουγέννων. Τα σύμβολα πέφτουν σε έξι κυλίνδρους και ο αριθμός των συνδυαστικών επιλογών φτάνει τις 200,704. Ο κουλοχέρης χρησιμοποιεί μηχανισμούς Megaways. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει διαφορετικός αριθμός κελιών στους κυλίνδρους. Οι γύροι παίζονται με τη μορφή κλιμακωτών περιστροφών.

Οι δωρεάν περιστροφές ξεκινούν μετά από τρία ή περισσότερα scatter με τη μορφή ρολογιών τσέπης. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών στα κέρδη εφαρμόζεται ένας επιπλέον πολλαπλασιαστής, η αξία του οποίου αυξάνεται με κάθε νέα χιονοστιβάδα. Η συσκευή έχει τη λειτουργία της αγοράς μπόνους. Εκμεταλλευόμενος αυτής της λειτουργίας, ο χρήστης ξεκινάει αμέσως δωρεάν παιχνίδια για ένα επιπλέον στοίχημα. Ο κουλοχέρης έχει υψηλό επίπεδο μεταβλητότητας και το RTP είναι 96.5%.

Χριστούγεννα Υπέροχη Κυρία

Ο πάροχος εμπνεύστηκε από τη σλαβική μυθολογία και κυκλοφόρησε έναν κουλοχέρη αφιερωμένο σε έναν από τους κύριους χαρακτήρες της Ρωσικής Πρωτοχρονιάς. Ο κουλοχέρης με 5 κυλίνδρους και 100 ρυθμιζόμενες γραμμές πληρωμής είναι σχεδιασμένος στο Pawbet με το παραδοσιακό στυλ: έλατα, παγωμένα σχέδια, κινούμενα σχέδια με νιφάδες χιονιού που αιωρούνται στον αέρα. Στον χώρο παιχνιδιού πέφτει ένας κώνος, παιχνίδια χριστουγεννιάτικων δέντρων, ποτήρια σαμπάνιας και άλλα χαρακτηριστικά των γιορτών.

Χάρη στον κύριο χαρακτήρα, μπορείτε να υπολογίζετε σε συχνές πληρωμές. Η εικόνα της χρησιμοποιείται ως στοιβαγμένο wild, καταλαμβάνοντας πολλά κελιά κάθετα. Αντικαθιστά στους νικηφόρους συνδυασμούς τυχόν εικόνες που λείπουν, εκτός από το scatter με τη μορφή νιφάδας χιονιού. Αυτό το εικονόγραμμα πληρώνεται ανεξάρτητα από τις ενεργές γραμμές. Ο κουλοχέρης έχει μια τυχαία λειτουργία “Όλα τα σημεία”. Μετά την ενεργοποίησή της, όλες οι θέσεις στα τύμπανα γεμίζουν με το ίδιο σύμβολο.

Χριστουγεννιάτικα Megaways

Ένα δώρο για τους παίκτες του Pawbet από την Iron Dog Studios είναι ο εξαιρετικά ασταθής κουλοχέρης Χριστουγεννιάτικα Megaways. Χρησιμοποιεί 6 κυλίνδρους, οι οποίοι μπορούν να περιέχουν διαφορετικό αριθμό κελιών. Ο μέγιστος αριθμός νικηφόρων συνδυασμών φτάνει τους 117,649. Στην κύρια λειτουργία, χρησιμοποιούνται δύο wild ταυτόχρονα – τυπικές και διπλασιασμένες πληρωμές. Κατά το σχηματισμό ενός συνδυασμού, τα σύμβολα που τον αποτελούσαν εξαφανίζονται και στη θέση τους μετακινούνται τα γειτονικά. Εάν αυτό συμβεί τουλάχιστον τέσσερις φορές στη σειρά, ο παίκτης έχει εγγυημένες δωρεάν περιστροφές.

Η απόκτηση πρόσβασης σε δωρεάν περιστροφές μπορεί να γίνει και χωρίς να περιμένετε την κατάλληλη κατάσταση παιχνιδιού. Ο κουλοχέρης διαθέτει μια λειτουργία Αγορά Μπόνους  που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε αμέσως την επιλογή τοποθετώντας ένα επιπλέον στοίχημα. Εάν υπήρχε ένας μέγιστος αριθμός κελιών στον κύλινδρο πριν από την έναρξη των δωρεάν περιστροφών, δεν αλλάζει κατά τη διάρκεια όλων των δωρεάν περιστροφών. Κατά τη διάρκεια του μπόνους, ενεργοποιούνται επιπλέον πολλαπλασιαστές.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο πάροχος, του οποίου το λογότυπο και το όνομα συμβολίζουν το δέντρο της ζωής από τους σκανδιναβικούς θρύλους, δεν μπορούσε να αγνοήσει ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των Χριστουγέννων: το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο χώρος παιχνιδιού του βίντεο κουλοχέρη μιμείται το σχήμα ενός έλατου. Αντί για τα παραδοσιακά κάθετα τύμπανα χρησιμοποιήθηκε προσαύξηση 2-3-4-5-5-6-7, όπου κάθε σειρά από κάτω αυξάνεται κατά μία θέση οριζόντια. Τα παιχνίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το ζαχαροκάλαμο, ο άγγελος, ο Άγιος Βασίλης και άλλες εικόνες λειτουργούν ως σύμβολα. Τα κέρδη βασίζονται σε διαγώνια συμπλέγματα 5 ή περισσότερων συμβόλων.

Ο κουλοχέρης υλοποιείται με κλιμακωτές περιστροφές. Μετά από έναν μη νικηφόρο γύρο στον χώρο παιχνιδιού μπορεί να φυσήξει ένας παγωμένος άνεμος, ο οποίος προσθέτει έως και πέντε κουτιά δώρου. Στο εσωτερικό θα αποδειχθεί ότι υπάρχουν σύμβολα wild ή σύμβολα σειρών του ίδιου είδους. Μια άλλη λειτουργία τυχαίου επάθλου: ανά πάσα στιγμή υπάρχει η πιθανότητα ένας χιονάνθρωπος να πετάξει μερικές χιονόμπαλες, οι οποίες θα μετατραπούν σε wild. Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε τον κουλοχέρη δωρεάν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.