Με στόχο να βγει από την αφάνεια: Τελευταία «ζαριά» για την Νέα Αριστερά…

Νέα Αριστερά: Τώρα εξηγούνται πολλά…

Τα σχέδια του κόμματος

Τα επόμενα βήματά της σχεδιάζει η Νέα Αριστερά που έχει το βλέμμα στις ευρωεκλογές. Στόχος της είναι να καταγράψει μια καλή παρουσία που θα αποτελέσει βάση για το μέλλον.

Η Νέα Αριστερά θα κατεβεί στις ευρωεκλογές με ένα «ανοιχτό ψηφοδέλτιο που θα εκφράζει τις πιο δημιουργικές και ανήσυχες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας», όπως είπε στο «Βήμα» ο Αλέξης Χαρίτσης.

Το κόμμα καταγράφει χαμηλές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις αφού κινείται γύρω στο 2,5% αλλά τα μέλη της Νέας Αριστεράς δεν δείχνουν επισήμως τουλάχιστον, πως ανησυχούν.

Τα μέλη του κόμματους εκτιμούν πως τα ποσοστά θα ανέβουν και στόχος τους είναι να κυνηγήσουν το θαύμα στις ευρωεκλογές παίρνοντας ένα καλό ποσοστό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Νέα Αριστερά σκοπεύει να αντιπαρατεθεί με την κυβέρνηση για τη δημιουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων ενώ εστιάζει στα εργασιακά, κάνοντας έτσι «άνοιγμα» στη νεολαία και τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα επιτίθεται και στον ΣΥΡΙΖΑ για να φανεί η παρουσία της, με σκοπό να αντλήσει και από εκεί ψηφοφόρους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.