Τον είχε τσακίσει: Απαλλάχτηκε από το μεγαλύτερο του «πρόβλημα» ο Μητσοτάκης

Τύφλα να ‘χει ο Ατζαράκης: Η μυθική ατάκα Μητσοτάκη που «γονάτισε» τους πάντες (Vid)

Είναι καλύτερα

Ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του απολαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παίρνοντας αποφάσεις για τον ανασχηματισμό.

Η υγεία του πρωθυπουργού που είχε κλονιστεί πάει καλύτερα και πλέον φαίνεται πως έχει απαλλαχτεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταλαιπωρείται, από ένα λουμπάγκο στη μέση, που τις προηγούμενες ημέρες τον ανάγκαζε να λαμβάνει ισχυρά παυσίπονα, προκειμένου να αντεπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ημερών που βρέθηκε στις Βρυξέλλες για την τελευταία Σύνοδο Κορυφής του έτους, κοιμήθηκε ελάχιστες ώρες εξαιτίας αυτής ακριβώς της οσφυαλγίας, κάτι που δεν έγινε ευρέως γνωστό.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν, του συνέστησαν ξεκούραση, αλλά εκείνος αρχικά δεν τους άκουσε, βάζοντας σε προτεραιότητα τα πρωθυπουργικά καθήκοντα. Η μόνη του παραχώρηση ήταν να μεταθέσει για αργότερα κάποια ήσσονος σημασίας ραντεβού.

Αυτό που σκεφτόταν ήταν πως θα ξεκουραζόταν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που οι υποχρεώσεις είναι λιγότερες.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.