Ελήφθη η απόφαση: Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για δραστική μείωση της τιμής στο ρεύμα

ΔΕΗ: Καταργείται η έκπτωση του 10% για τους συνεπείς πελάτες

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο μείωσης της τιμής του φυσικού αεριού στην εγχώρια αγορά, ώστε να μειωθεί απευθείας και η τιμή και της ηλεκτρικής ενέργειας

Η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα αυξάνεται προκαλώντας πονοκέφαλο τους καταναλωτές που βρίσκονται αντιμέτωποι με φουσκωμένους λογαριασμούς.

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο μείωσης της τιμής του φυσικού αεριού στην εγχώρια αγορά, ώστε να μειωθεί απευθείας και η τιμή και της ηλεκτρικής ενέργειας. Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, το μέτρο αναμένεται να «χτυπήσει το πρόβλημα στη ρίζα του».

Όπως έγινε αντιληπτό το προηγούμενο διάστημα, το πρώτο μέτρο που αφορούσε τις επιδοτήσεις έδωσε πράγματι «ανάσες» στους καταναλωτές εντούτοις άφηνε εκτεθειμένα, όπως διαπιστώθηκε, τόσο νοικοκυριά όσο και επιχειρήσεις σε διπλάσιους και τριπλάσιους λογαριασμούς, γεγονός που δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ καταλυτής για τις αποφάσεις νέων δραστικών μέτρων  θα είναι οι ανακοινώσεις της Eurostat για το έλλειμμα του 2021, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σημαντικά μικρότερο σε σχέση με το αναμενόμενο, δημιουργώντας έτσι πρόσθετο  δημοσιονομικό χώρο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.