Με το βαμβάκι: Η Έλενα Ακρίτα τα είπε όλα για Μπέο-Παπαρίζου με 15 κοφτερές λέξεις

«Κύριε πρωθυπουργέ το κρίμα στο λαιμό σας»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα που προκάλεσε χαμό (Pics)

Τι έγραψε

Ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται πως σχεδίαζε να φέρει την Έλενα Παπαρίζου στον Βόλο προκειμένου να τραγουδήσει για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Όμως, πληροφορίες αναφέρουν πως η καλλιτέχνης αρνήθηκε.

Η πρόταση αφορούσε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μία συναυλία, όμως τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και ακόμη μία τραγουδίστρια, της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα, δεν δέχθηκαν να εμφανιστούν με τον δήμαρχο να κινείται σε εναλλακτικές λύσεις.

Ο λόγος που η γνωστή τραγουδίστρια φέρεται να αρνήθηκε να εμφανιστεί ήταν οι απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου το βράδυ της εκλογής του για τον Στέφανο Κασσελάκη και την ομοφυλοφιλία.

Αχιλλέας Μπέος: Η απάντησή του

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με τα γεγονότα ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω χ τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως. Δύο καλλιτέχνες είπαν “όχι” στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα. Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν, αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος» απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

Με μία αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα σχολίασε το… σίριαλ με τον Αχιλλέα Μπέο και την Έλενα Παπαρίζου.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον δήμαρχο Βόλου πλαγίως, «καρφώνοντάς τον» για τα όσα είπε για την τραγουδίστρια. «Δεν έχει τελειώσει η Παπαρίζου για τον Μπέο. Ο Μπέος έχει τελειώσει για την Παπαρίζου», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.