Τα γιορτινά ταξίδια του Κασσελάκη εκτός Ελλάδος

Υποκλίθηκε και o Τσίπρας: Η πρωτοφανής κίνηση-απάντηση του Κασσελάκη που προκάλεσε πονοκέφαλο στην ΝΔ (Vid)

Πού βρίσκετε;

Μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, που αντήχησαν νωρίς το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στην Κουμουνδούρου, αναχώρησε για τις ΗΠΑ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τους οικείους του.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν την αναχώρησή του για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ και ακολούθως το ΕΚΑΒ τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, θέλοντας να υπογραμμίσει το κοινωνικό νόημα των ημερών, για να μεταβεί στην συνέχεια στο Τέξας.

Εκεί αναμένεται να παραμείνει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, καθώς έχει εγκατασταθεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Κασσελάκη, ενώ κατόπιν θα μεταβεί στην Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον «Εθνικό Κήρυκα». Σημειωτέον ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε δηλώσει προ ημερών στους δημοσιογράφους ότι μετά το Τέξας επρόκειτο να μεταβεί στο Μισισίπι, για να περάσει κάποιες μέρες με την οικογένεια του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Το εορταστικό δωδεκαήμερο αναμένεται να ολοκληρωθεί για τον Στέφανο Κασσελάκη με τελευταίο σταθμό του την Κωνσταντινούπολη, καθώς αναμένεται να παρακολουθήσει την Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Φανάρι, με τον σταυρό να πέφτει στα νερά του Κεράτιου κόλπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο τον περασμένο Οκτώβριο, στην Αθήνα. Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης επέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη απαντητική επιστολή, ανταποκρινόμενος στη συγχαρητήρια επιστολή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.