«Όταν γίνουμε κυβέρνηση…»: Έριξε την «βόμβα» ο Στέφανος Κασσελάκης (Pic)

Όλοι το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Η κίνηση-πρόκληση on air του Κασσελάκη για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους (Vid)

Το πιστεύει ακράδαντα.

Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει η θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτό όχι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά εξαιτίας της φυγής της «Ομπρέλας» από το κόμμα και τη (μετέπειτα) Νέας Αριστεράς- δύο κινήσεις που πλήγωσαν σημαντικά την κυβέρνηση της χώρας από το 2015 έως και το 2019.

Ωστόσο, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν το βάζει κάτω και παρά το γεγονός πως στις δημοσκοπήσεις η Προοδευτική Συμμαχία φιγουράρει σταθερά πια στην τρίτη θέση πίσω από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος για την επιστροφή του κόμματος στο τιμόνι της χώρας.

Αυτό φρόντισε να το τονίσει και πάλι μέσω του προφίλ του στα social media, όπου και με «αφορμή» της γιορτές έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

«Ημέρες γιορτής στην Αθήνα. Θέλησα να κάνω τις αόρατες διαδρομές στην πόλη. Τις διαδρομές των αστέγων. Με τον κύριο Μιχάλη, που γνώρισε πώς είναι να είσαι άστεγος στην πρωτεύουσα. Και τον εκδότη του περιοδικού δρόμου “Σχεδία”, Χρήστο Αλεφάντη.

Ξεκινήσαμε από τον σταθμό του μετρό στο Μεταξουργείο, περάσαμε από το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων (ξενώνας «Ionis»), Δεληγιώργη, Σοφοκλέους, Πειραιώς, Αγίων Αναργύρων… Καταλήξαμε στο σπίτι της “Σχεδίας” (Κολοκοτρώνη & Νικίου), όπου μου έκαναν την τιμή να με βάλουν στο γιορτινό τραπέζι τους άστεγοι και πρώην άστεγοι συμπολίτες μας. Άνθρωποι που έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους και προσπαθούν να ξαναπιάσουν το νήμα της ζωής.

Όταν θα γίνουμε κυβέρνηση, εθνικός στόχος θα είναι να εξαλειφθεί πλήρως η αστεγία. Με σχέδιο. Προσήλωση. Οργάνωση. Και θα το καταφέρουμε!», σχολίασε σχετικά, με αρκετούς followers του να τον αποθεώνουν και μερικούς να… αμφισβητούν την ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει εκ νέου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό post:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.