Έπεσαν έξω οι αρχικές εκτιμήσεις: Έχετε αντιληφθεί από τι πέθανε τελικά ο Μάθιου Πέρι;

Έπεσαν έξω οι αρχικές εκτιμήσεις: Έχετε αντιληφθεί από τι πέθανε τελικά ο Μάθιου Πέρι;

Το μυστήριο λύθηκε

Ο γρίφος των συνθηκών που οδήγησαν στον πνιγμό του Μάθιου Πέρι, φαίνεται ότι λύθηκε οριστκά δυο μήνες μετά το θάνατό του. Το TMZ, με το αναλυτικό ρεπορτάζ του έδωσε απαντήσεις για όσα πραγματικά συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Όπως τονίζεται σε νέο δημοσίευμα, η ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό του ήταν ισοδύναμη με εκείνη που λαμβάνουν οι ασθενείς που υποβάλλονται σε αναισθησία πριν από μια χειρουργική επέμβαση.«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, τα επίπεδα κεταμίνης του Πέρι ήταν 3.540 ng/ml. Όταν οι χειρουργικοί ασθενείς υποβάλλονται σε αναισθησία, τα επίπεδα κεταμίνης κυμαίνονται μεταξύ 1.000 και 6.000, οπότε ο Perry βρισκόταν στο υψηλότερο εύρος» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Πέρι, πήρε την κεταμίνη λίγο πριν μπει στο τζακούζι, όμως λόγω της υψηλής ποσότητας έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πνιγεί. Τραγική ειρωνία; Πριν από 6 μήνες, ένας νέος γιατρός προσπάθησε να τον απεξαρτήσει από την κεταμίνη, επειδή είχε δείξει σημάδια βελτίωσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.