Διπλό μπαμ Μητσοτάκη: Αυτά είναι τα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παίρνουν μεταγραφή στη ΝΔ

Ο…δυσαρεστημένος: Ο πρωτοκλασάτος υπουργός που τελείωσε ο Κυριάκος χωρίς ούτε 1 τηλεφώνημα

Δυο στελέχη με μακρά θητεία στο ΠΑΣΟΚ

Ποιος είπε ότι μεταγραφές γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του ανοίγματος προς το κέντρο και για το λόγο αυτό συνεχίζει το φλερτ με στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο Βηματοδότης έκανε την αποκάλυψη για τα δυο πρόσωπα από τη σοσιαλιστική παράταξη, που αναμένεται να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς Ευρωεκλογές. Αναλυτικά όσα έγραψε:

Εξακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιμένει σε διεύρυνση της ΝΔ προς το Κέντρο ή για να ακριβολογώ προς το ΠαΣοΚ. Και τούτο παρά την γκρίνια στο εσωτερικό της ΝΔ για τους προερχόμενους από το ΠαΣοΚ υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς. Αυτή τη φορά η διεύρυνση πρόκειται να εκδηλωθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, το οποίο αθορύβως καταρτίζεται και μάλιστα πυρετωδώς.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο Πύρρος Δήμας είναι τα νέα πρόσωπα που ακούγεται πως έχουν «κλειδώσει» και προέρχονται από το ΠαΣοΚ. Ειδικά για την Εύη, κυβερνητικές πηγές μού υπενθυμίζουν ότι προσφάτως, με άρθρο της, είχε ταχθεί υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τα άλλα, από τους νυν ευρωβουλευτές, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται μόνον τρεις, ήτοι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος, μαθαίνω, άρχισε ήδη τον… προεκλογικό αγώνα ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του σε υπουργούς και σε στελέχη της ΝΔ, ζητώντας τη στήριξή τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.