«Ακατάλληλος»: Το πήρε απόφαση για τον Κασσελάκη ο Τσίπρας…

Τούμπα όλα: Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την καθοριστική επόμενη κίνησή του…

Η συζήτηση και το συμπέρασμα... 

Δημοσκοπικός… χειμώνας επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χάνει ποσοστά και πλέον «φλερτάρει» με την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις.

Να επιλέξει ανάμεσα στο τέλος του Στέφανου Κασσελάκη ή το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε από φίλο του δημοσκόπο ο Αλέξης Τσίπρας, διαβάζοντας τα ευρήματα μέτρησης.

Οι πληροφορίες λένε ότι η συζήτησή τους κατέληξε ακριβώς σε αυτό το συμπέρασμα. Ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει ακατάλληλος για να επωμισθεί και να φέρει εις πέρας την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και αν ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω με τη σημερινή του πολιτική και δημοσκοπική υπόσταση, τουλάχιστον έως τις ευρωεκλογές, πρέπει να συνεχίσει με άλλον επικεφαλής, σύμφωνα με το eleftherostypos.gr.

Ο πρόεδρος της δημοσκοπικής εταιρίας δεν είπε στον Αλέξη Τσίπρα κάτι που δεν είχε ακούσει ή δεν του είχε πει κανένας άλλος. Είναι από καιρό προβληματισμένος με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και με όσα γίνονται καθημερινά. Και γι’ αυτό εγκατέλειψε τις αποστάσεις και την αδράνεια και τελευταία επέλεξε να στέλνει μηνύματα ενεργοποίησης και να δείχνει στους ψηφοφόρους του κόμματος ότι είναι παρών.

Το πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι ότι χρειάζεται «ζωντανό» τον ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικό υποκείμενο, προκειμένου να βασίσει την πρωτοβουλία που έχει αποφασίσει να πάει μετά τις ευρωεκλογές για συνένωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο και τον Παύλο Πολάκη υπαρχηγό, μήνα με τον μήνα χάνει ποσοστά, ανθρώπους και δυνάμεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.