«Μην τα πιστεύετε αυτά»: Ο Κατερινόπουλος ξέρει το πραγματικό κίνητρο της Πισπιρίγκου και δεν είναι η ζήλια

«Μην τα πιστεύετε αυτά»: Ο Κατερινόπουλος ξέρει το πραγματικό κίνητρο της Πισπιρίγκου και δεν είναι η ζήλια

«Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το κίνητρο είναι η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα μίλησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο κ. Κατερινόπουλος έκανε αποκαλύψεις για το κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

«Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το κίνητρο είναι η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο. Προσωπικά δεν το δέχομαι αν δεχτώ ότι ήταν έγκυος 4 μηνών και το παιδί το “έστειλε”. Αν όλα αυτά ισχύουν δεν υπάρχει το κίνητρο της παθολογικής ζήλιας. Δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Οι ανακριτικές Αρχές οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις… Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν οδηγείται ποτέ στη δολοφονία των παιδιών του. Ίσως τα κίνητρα να είναι πολύ πιο σκοτεινά», αποκάλυψε ο κ. Κατερινόπουλος στον ALPHA.

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει χαρακτηρίσει τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη «ζεν πρεμιέ» ο οποίος όταν βγήκε από το δικαστήριο μόνο λύπη, πόνο και οδύνη δεν έδειχνε. «Το αντίθετο όμως έδειχνε την επόμενη ημέρα, όταν πήγε να καταθέσει. Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε και κάτι άλλο, κάνει δηλώσεις κατά της πρώην συζύγου του, αλλά σε μία κατάθεση την οποία έδωσε στον ανακριτή και είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται το εντελώς αντίθετο, δηλαδή δείχνει την πλήρη στήριξή του. Επομένως, άλλα κατέθεσε και άλλα λέει στα ΜΜΕ, και ρωτάω εγώ γιατί; τι κρύβει;’», είπε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος και συνέχισε: ‘«Κατά τη δική μου εκτίμηση έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας o Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, και αυτή η στήριξη δείχνει ότι μας δουλεύει ο Μάνος». «Η προσπάθεια της 33χρονης ήταν καταφανέστατα να μας αποπροσανατολίσει. Όμως δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της» συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.