Ζει μόνο ο ένας απ’ τους τρεις: Το πιο επιτυχημένο σχήμα με τον Βασίλη Καρρά που έκανες μέχρι και 3 μήνες για να βρεις τραπέζι

Το πρώτο, πολύ καλό νέο για τον Βασίλη Καρρά…

Ο Βασίλης Καρράς δεν είναι πια εδώ

Ο πιο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς δεν είναι πια εδώ, είναι όμως τα κομμάτια του, που θα τραγουδιούνται από μικρούς και μεγάλους για πολλές δεκαετίες ακόμα.

Αναμφίβολα ο Καρράς συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με τα μπουζούκια. Στον… Μπίλαρο δεν πήγαινες απλώς για να περάσεις καλά. Πήγαινες για να πονέσεις, να θυμηθείς έναν χαμένο έρωτα και να ρίξεις αλάτι στην πληγή σου.

Σε πολλά σχήματα ο Καρράς ήταν το πρώτο όνομα. Εκείνο όμως που έγραψε ιστορία καθώς επρόκειτο για το πιο επιτυχημένο της τελευταίας 20ετίας, ήταν το σχήμα με τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα. Δεν είναι υπερβολή, ότι για να βρεις τραπέζι εκείνη τη σεζόν, έπρεπε να περιμένεις ακόμα και 3 μήνες, καθώς το… λαϊκό προσκύνημα εντός και εκτός μαγαζιού ήταν καθημερινό και τα sold out συνεχή.

Ήταν ένα από τα σχήματα που και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς αγάπησε πολύ. Πόνεσε μάλιστα πάρα πολύ με τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, τον οποίο υπεραγαπούσε και τον θυμόταν σχεδόν σε κάθε συναυλία του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.