Η Λουπάκη «τσακίζει» τον Κασσελάκη – Η σύγκριση με τον Τσίπρα

Η Λουπάκη «τσακίζει» τον Κασσελάκη - Η σύγκριση με τον Τσίπρα

Ανάρτηση που... τσακίζει κόκκαλα 

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για το καθεστώς λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η γνωστή δημοσιογράφος, Ευγενία Λουπάκη.

Στην ανάρτησή της, η κ. Λουπάκη «καρφώνει» τον νέο πρόεδρο του κόμματος και μάλιστα κάνει σύγκριση με την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα.

«Τότε φυσικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ο Τσίπρας λειτουργούσε αλλιώς» επισημαίνει η κ. Λουπακη με αφορμή τη θητεία στο κομματικό ραδιόφωνο του Κώστα Αρβανίτη, για να καταλήξει πως «Σήμερα σε κόβουν τηλεφωνικώς και σε εξαφανίζουν γιατί δυσαρέστησε την ηγεσία μια ανάρτησή σου».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Ακούω τον Κώστα Αρβανίτη τώρα στο Κόκκινο και θυμάμαι τότε πριν 11 χρόνια, που τον έφερα στο Αλλέγκρο, αμέσως μόλις του έκοψαν την εκπομπή από την ΕΡΤ. Θυμάμαι πως είχα την ιδέα να τον κάνουμε διευθυντή του Κόκκινου, πως τον κάλεσα στο αγαπημένο μας Στυλ καφέ και του το πρότεινα, θυμάμαι τους ενδοιασμούς του και την τελική θετική απόφασή του κατόπιν απ’ ευθείας πια συννενοήσων με την τότε ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμάμαι πως όταν έφυγε από το Κόκκινο και έφτιαξε ανταγωνιστικό σταθμό κανείς δεν τον αναθεμάτισε. Κι όταν ο σταθμός αυτός δεν πήγε καλά κι έκλεισε, ο ΣΥΡΙΖΑ τον ξαναέστειλε στην ΕΡΤ και τον αντάμειψε με μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Τότε φυσικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ο Τσίπρας λειτουργούσε αλλιώς.

Σήμερα σε κόβουν τηλεφωνικώς και σε εξαφανίζουν γιατί δυσαρέστησε την ηγεσία μια ανάρτησή σου.

Και η μοναδική ανταμοιβή σου εκ μέρους τους, μετά από 18χρόνια, είναι η προσπάθεια διασυρμού σου. Και η σιωπή των αμνών και των πραιτωριανών.

Η Λουπάκη «τσακίζει» τον Κασσελάκη - Η σύγκριση με τον Τσίπρα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.