Οι βραδινές βόλτες του Αντώνη Σαμαρά μετά τον… χαμό και το «όχι»

Για που το βαλε ο Αντώνης Σαμαράς;

Τι συζήτησε;

Υπερψηφίστηκε από την κυβέρνηση η τροπολογία για την παροχή άδειας διαμονής σε συγκεκριμένη κατηγορία μεταναστών, με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο, να επιμένει στο «όχι».

Η κυβέρνηση είχε βάλει κομματική πειθαρχία για το νομοσχέδιο, εξαιρώντας, ωστόσο, τον πρώην πρωθυπουργό. «Ό,τι είχα χρέος να πω το είπα. Όποιος θέλει να το καταλάβει, κατάλαβε» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την ψηφοφορία και προκάλεσε… πονοκέφαλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού δεν αποκλείεται να μην ψηφίσει και μελλοντική τροπολογία στην οποία ενδεχομένως θα διαφωνεί.

Ο Αντώνης Σαμαράς «όρισε τον χώρο του» μετά την απόφασή του να μην ψηφίσει για την άδεια διαμονής σε μετανάστες και δεν αποκλείεται να δείξει τη δυσαρέσκειά του και στο μέλλον. Μετά τον… χαμό στο εσωτερικό της ΝΔ και την ψηφοφορία, ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε σε νέο «υπερκοσμικό» ρέστο-κλάμπ του Ψυχικού, με την σύζυγό του, Γεωργία.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση γνωστού φίλου του εφοπλιστή και φαινόταν γενικά ευδιάθετος, χωρίς να τον ζαλίζουν οι σκοτούρες που είχε προκαλέσει στην κυβέρνηση με το μεταναστευτικό πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρει το ieidiseis.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ωτακουστής της στήλης τον άκουσε να εξηγεί στους συνομιλητές του τι ψήφισε τελικά στη Βουλή, δηλαδή «παρών» ή «όχι», γιατί πολλοί είχαν μπερδευτεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.