«Βόμβα» Βερύκιου για Κασσελάκη – Ο πραγματικός λόγος που πήγαν στο Παρίσι ξαφνικά

Υποκλίθηκε και o Τσίπρας: Η πρωτοφανής κίνηση-απάντηση του Κασσελάκη που προκάλεσε πονοκέφαλο στην ΝΔ (Vid)

Γιατί έφυγαν χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν; 

Ο Δήμος Βερύκιος σχολίασε την επικαιρότητα της ημέρας στη στήλη που παρουσιάζει καθημερινά στην εκπομπή «Happy Day».

Μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της, ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ και το ταξίδι στο Παρίσι.

«Το κασσελικό ρεπορτάζ λέει ότι πήγαν για προσωπικούς λόγους. Εγώ με το φτωχό, γέρικο πια μυαλουδάκι μου λέω πού πήγαν; Στην πόλη του φωτός και του έρωτα.  Ναι. Πήγαν στη χώρα που την τεκνοθεσία την έχει νομιμοποιήσει από το 2013. Βαδίζουν βάση σχεδίου και προγραμματισμού. Πάρε τη συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος αφήνοντας υπόνοιες πως το μονοήμερο ταξίδι είχε να κάνει με θέματα τεκνοθεσίας.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για ποιον λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε ειδικά στον Στέφανο Κασσελάκη και όπως είπε φέρεται να είναι ενοχλημένος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε πρώτα στον Οικουμενικό Πατριάρχη για ευλογία.

Οι φήμες για συμμετοχή του Τάιλερ Μακμπέθ στο Survivor

Ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε επίσης ειδήσεις σχετικά με τη φημολογούμενη πρόταση για συμμετοχή του Τάιλερ Μακμπέθ στο Survivor. Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ακούστηκε ότι δέχτηκε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, ο δημοσιογράφος όμως εξήγησε ότι αυτό δεν θα συμβεί και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.

«Το παιδί αυτό δεν θα πάει στο Survivor, δεν έχει μιλήσει με τον Ατζούν, δεν του έχει γίνει πρόταση. Ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει στο πλευρό του Στέφανου για να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους. Ήδη βρήκαν σπίτι και βαδίζουν βάση προγράμματος» ανέφερε ο δημοσιογράφος.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.