Σαρωτικές αλλαγές: Αυτοί οι κριτές τελειώνουν οριστικά από το GNTM

Σαρωτικές αλλαγές: Αυτοί οι κριτές τελειώνουν οριστικά από το GNTM

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του ριάλιτι μοντέλων φαίνεται πως η Βίκυ Καγιά έθεσε κάποιες προϋποθέσεις στο κανάλι για να επιστέψει και ένα από αυτά ήταν το ολικό facelift.

Την μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά ετοιμάζουν στο GNTM τα στελέχη του STAR. Και πάνω που νόμιζαν κάποιοι ότι μαζί με τη Βίκυ θα επιστρέψει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλλον λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο…

Κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν θα γυρίσει η Ηλιάνα στο παιχνίδι που την έκανε γνωστή στην Ελλάδα, αλλά θα φύγουν όπως όλα δείχνουν και οι υπόλοιποι κριτές.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ανανέωσης του ριάλιτι μοντέλων φαίνεται πως η Βίκυ Καγιά έθεσε κάποιες προϋποθέσεις στο κανάλι για να επιστέψει και ένα από αυτά ήταν το ολικό facelift, πράγμα που σημαίνει ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου αποχωρούν από το παιχνίδι την ίδια στιγμή που και οι τρεις ανέμεναν πάνω από το ακουστικό για ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Ο μόνος που φαίνεται να παραμένει είναι ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος μάλιστα θέτει και σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στην κριτική επιτροπή. Η Βίκυ Καγιά έχει πιάσει ήδη δουλειά και σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ίδια που κάνει τηλέφωνα στα υποψήφια μέλη της κριτικής επιτροπής για τον πέμπτο κύκλο του GNTM.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.