«Μητσοτάκης και Τασούλας είδαν την ομιλία 1 ώρα πριν» – Μπάχαλο και καταγγελίες για το μέλος του Αζόφ που μίλησε στη Βουλή

Καβγαδάκι στη Βουλή

«Δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές ο Ναζί του Τάγματος του ΑΖόφ, που έσφαζαν τόσα χρόνια ομογενείς και μη στην Ουκρανία».

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ομιλία μέλους του Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή. Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας σημείωσε ότι είχε ενημερωθεί σχετικά μόλις 20 λεπτά πριν από την έναρξη της ομιλίας του Ουκρανού Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και ότι ο επίσημος μεταφραστής της Ουκρανικής Πρεσβείας δεν τον πληροφόρησε ότι υπήρχε αναφορά στο Τάγμα Αζόφ.

Ωστόσο η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρα Τζάκρη υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κωνσταντίνος Τασούλας είχαν παρακολουθήσει το επίμαχο βίντεο μία ώρα προτού προβληθεί εντός της Βουλής!

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», η βουλέυτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προσέθεσε πως ο κ. Τασούλας, «δεν νομιμοποιείται να ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, δίνοντας τον λόγο σε έναν δηλωμένο ναζιστή».

Παράλληλα, η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. διερωτήθηκε: «Δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές ο Ναζί του Τάγματος του Αζόφ, που έσφαζαν τόσα χρόνια ομογενείς και μη στην Ουκρανία».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.