
Ετοιμάζονται να ταξιδέψουν
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ ετοιμάζουν βαλίτσες για την Αμερική, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τις οικογένειές τους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του θα μεταβούν στο Τέξας και θα διαμείνουν στο σπίτι του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιου.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Άννα Καλλινίκου, το σπίτι όπου θα περάσουν τις γιορτές έχει αξία 3,5 εκατομμύρια δολάρια και αγοράστηκε από τον Στέλιο Κασσελάκη μέσα στο 2023. Η οικία έχει συνολική έκταση 870 τετραγωνικά μέτρα, έχει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και τρία wc.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το ανακοινώνει στη ΔΕΘ για Σαμαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Απρόσμενα ποσοστά: Τι έδειξε η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση μετά τις διακοπές για τη ΝΔ
- Ο κύβος ερρίφθη: Αυτές είναι οι 2 μεταγραφές Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ που ανακοινώνονται μέσα στην εβδομάδα