Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Το «κλικ» του Τσίπρα που δείχνει πάρα πολλά (Pic)

Τσίπρας Vs 53: Μαζί δεν κάνουνε, χώρια μπορούνε;

Μία εικόνα χίλιες λέξεις

Η ψηφοφορία του προϋπολογισμού ήταν η πρώτη μεγάλη μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού βρέθηκε με 11 πρόσωπα εκτός, μετά την αποχώρηση των βουλευτών που συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά.

Η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό που έχει χαρακτηριστικά ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έγινε με «λαβωμένο» τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά παρόντα τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος βρέθηκε στη δεύτερη σειρά των εδράνων, δίπλα στην Όλγα Γεροβασίλη. Ο κ. Τσίπρας φορώντας μια μωβ μπλούζα και γκρι κοστούμι, κάποιες φορές χαμογελούσε, ενώ άλλες ήταν αμήχανος.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε στους παριστάμενους βουλευτές το στιγμιότυπο όταν δίπλα από τον Αλέξη Τσίπρα πέρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει πλέον αποχωρήσει με τους άλλους 10 βουλευτές, συστήνοντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς, είδε τον κ. Τσίπρα να του χαμογελά!

Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν: Το «κλικ» του Τσίπρα που δείχνει πάρα πολλά (Pic)

Από τη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαλαρώσει και προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους, γελώντας μάλιστα στο πρόσωπο που του έκανε επί σειρά ετών εσωτερικό «πόλεμο» και εν τέλει έφυγε από τους πρώτους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.