Τον «δίκασε»: Η Έλενα Ακρίτα έπιασε στο στόμα της τον Αντώνη Σαμαρά… (Pic)

O Aντώνης Σαμαράς δεν θα ψηφίσει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Τι έγραψε;

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ εξαιτίας της τροπολογίας για την άδεια διαμονής σε μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Η εντονότερη αντίδραση ήρθε από τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος υποστήριξε πως η τροπολογία «στην πράξη νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια», «και μάλιστα, συλλήβδην, δίχως ουσιαστικό έλεγχο της ταυτότητας κάθε ενός από την Πολιτεία! Κι αυτό την ώρα που το μεταναστευτικό συγκλονίζει όλη την Ευρώπη, η οποία αναζητεί αυστηρότερη πολιτική!».


Η τροπολογία έχει γίνει δεκτή από αρκετά κόμματα της αντιπολίτευσης που αναμένεται να την υπερψηφίσουν. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που θα υπερψηφίσει την τροπολογία, η Έλενα Ακρίτα, αποφάσισε να σχολιάσει την αντίδραση Σαμαρά μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

Η κ. Ακρίτα δημοσίευσε τη φράση του κ. Σαμαρά: «Η χώρα μας επί της ουσίας με αυτή την τροπολογία γίνεται φάρος προσέλκυσης λαθρομεταναστών» και ανέφερε πως ο πρωθυπουργός «συντηρεί συστηματικά την ξενοφοβία» και ο ίδιος εξέθρεψε ένα τέρας που απειλεί να τον καταπιεί.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Όταν ο Πρωθυπουργός – για να εδραιώσει την κυριαρχία του στην Ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ – συντηρεί συστηματικά την ξενοφοβία και τη ρητορική των «λαθρό», ας μην απορεί μετά που το τέρας που ο ίδιος εξέθρεψε, βγαίνει μέσα από τα σπλάχνα του και τον καταπίνει».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.