Την «έκαψε» η λήψη με τον Μπέο: Πληρώνει το τίμημα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη (Pics)

Την «έκαψε» η λήψη με τον Μπέο: Πληρώνει το τίμημα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη (Pics)

«Να βγάζεις τη χοντρή από το πρόγραμμα και να βάζεις τον Μπέο»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία δημοσίευση στα social media, όπου μετά τα εγκαίνια του νέου δημοτικού θεάτρου στον Βόλο, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, έβγαλε φωτογραφία με τον Αχιλλέα Μπέο.

Πριν λίγο καιρό, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το γνωστό τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», για λόγους πολιτικής ορθότητας.

Από την άλλη, οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, συνεπώς η κίνηση να συμμετέχει στην εκδήλωση και να φωτογραφηθεί μαζί του, χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως «υποκρισία».


Η απάντηση της Πρωτοψάλτη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με ανάρτησή της στο Instagram, εξήγησε τις «προθέσεις» της πίσω από την επίμαχη φωτογραφία με τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετές απαράδεκτες και ομοφοβικές δηλώσεις.

Στην ανάρτησή της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αναφέρει πως ο «Βόλος είναι μία πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια. Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ, λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου. Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του».

Η ανάρτηση:

«Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια!

Είναι μία από τις πιό σημαντικές πόλεις της χώρας μας. Εχω μιά ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή με έφερε πιό κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», του σπουδαίου φίλου-συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.

Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου. Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Όμως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφη μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης .

Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει. Έτσι έγινε η συναυλία, γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα.

ΥΓ. Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι. Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις. Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη.

Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.