Αγγελική Νικολούλη: Απίστευτες οι απειλές που έχει δεχθεί η γνωστή παρουσιάστρια

Τα "μαγικά" τρέιλερ της Νικολούλη που καθηλώνουν (vid)

Τι αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Πολλές είναι οι υποθέσεις τις οποίες έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας, και σε πολλές έχει παίξει αποφασιστικό ρόλο, ώστε οι Αρχές να οδηγηθούν στην εξιχνίασή τους, η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα από το 1995. Μάλιστα στην υπόθεση της Πάτρας, η τηλεθέαση της εκπομπής έχει εκτοξευτεί, ενώ το hashtag με το όνομά της έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε περιοδικό, μερικές από τις απειλές που έχει δεχθεί ανα διαστήματα για τη δημοσιογραφική της έρευνα.

«Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου, αλλά και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει, ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, όμως συνεχίζω», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ.

Για το αν θα έκανε κάτι άλλο στην τηλεόραση, απάντησε πως «σαφέστατα και είχα προτάσεις για κάτι διαφορετικό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τις αρνήθηκα. Νιώθω ταγμένη στην έρευνα και στο να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ την κοινωνία».

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης και αν την επηρεάζουν, η Αγγελική Νικολούλη εξήγησε ότι «όταν έχεις να κάνεις με τις ψυχές των ανθρώπων τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, φέτος σε μια ανταγωνιστική σεζόν το Τούνελ είναι πρώτο. Σίγουρα μια καλή τηλεθέαση φέρνει διαφήμιση και ενισχύει τη διάρκεια μιας εκπομπής».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.