Μετά την αποθέωση στον Μητσοτάκη: Κάτι δεν κολλάει στα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος…

Μετά την αποθέωση στον Μητσοτάκη: Κάτι δεν κολλάει στα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος…

Τι δήλωσε

Μπορεί να δηλώνει αριστερός, χάρη και στις οικογενειακές του καταβολές, όμως ο πολύ γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος, δηλώνει πως έχει πειστεί από τον τρόπο διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, είπε πως του είχε τηλεφωνήσει και στις έντεκα το βράδυ! Βέβαια ο λόγος δεν ήταν κάποιο ρουσφέτι, αλλά να βοηθηθούν κάποιοι εγκλωβισμένοι φοιτητές στο αεροδρόμιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε στη συνομιλία τους ότι ο Χαρδαλιάς ήταν ενήμερος και προχωρούσε στα δέοντα..

Εντύπωση όμως προκαλεί και το γεγονός ότι δηλώνει και απογοητευμένος από την αριστερά συνολικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος, λέγοντας πως η εκλογή Κασσελάκη υποδεικνύει το πόσο «σκορποχώρι» ήταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να εκλεχθεί ένας «αλεξιπτωτιστής» στην πολιτική ζωή του τόπου.

Τι είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά έχουμε μιλήσει δυο φορές στο τηλέφωνο. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορωνοϊό. Μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω.

Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο Facebook ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. Μου λένε: “παρ’ τον αφού έχεις το τηλέφωνό του, δεν χάνεις κάτι”. Τον πήρα 11 η ώρα το βράδυ και μου λέει: “Είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς και κάνει κινήσεις, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε”. Και όντως με πήρε ένα τέταρτο μετά», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.