Μπογδάνος: Αυτοί ήταν στην παρουσίαση του νέου κόμματος – Όλο το παρασκήνιο

Μπογδάνος: Αυτοί ήταν στην παρουσίαση του νέου κόμματος - Όλο το παρασκήνιο

Πολλοί και διάφοροι εμφανίστηκαν στην παρουσίαση του νέου κόμματος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Μέχρι πρότινος όλοι ξέραμε πως τα αρχικά ΕΣΥ σημαίνουν Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Από εχθές, Τρίτη, μάθαμε πως σημαίνουν και «Εθνική Συμφωνία». Έτσι ονομάζεται το νέο κόμμα του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπογδάνου στου οποίου την παρουσίαση, έδωσαν το παρόν ποικίλες προσωπικότητες του ευρύτερου «Δεξιού» (και βάλε), χώρου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απυήθηνε προσκλητήριο στον «φιλελεύθερο – πατριωτικό» χώρο.

Το «παρών», ανάμεσα σε άλλους, έδωσαν κατά την παρουσίαση του κόμματος σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Θάνος Τζήμερος αλλά και ο Νίκος Καραχάλιος, επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας επί Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Το παρασκήνιο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έδωσε τα χέρια με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαΐλο Κρανιδιώτη και αναμένεται να διεκδικήσουν από κοινού την είσοδό τους στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές.
Αρχές Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί η δημιουργία συνασπισμού κομμάτων από την «Εθνική Συμφωνία» και την «Δημιουργία».

Πρόεδρος θα είναι ο Θάνος Τζήμερος και αντιπρόεδροι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Φαΐλος Κρανιδιώτης. Το πιθανότερο όνομα του συνασπισμού , σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει, είναι το «Εθνική Δημιουργία», ενώ έχει ακουστεί και το «Συν-Δημιουργία», χωρίς να αποκλείεται και κάποιο άλλο, αφού οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα.

Σημειώνεται πως όλο το επόμενο διάστημα και έως ότου προκηρυχθούν οι εκλογές, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα λειτουργεί στη Βουλή ως ο «κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» του νέου κόμματος, με παρεμβάσεις και κατάθεση ερωτήσεων.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.