Θανάσης Κατερινόπουλος: Έκανε «κομμάτια» τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου με λίγες λέξεις (vid)

Θανάσης Κατερινόπουλος: Έκανε «κομμάτια» τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου με λίγες λέξεις (vid)

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

H Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή της στον θάνατο της Τζωρτζίνας και ζητεί ανιχνευτή ψεύδους για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της.

Η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου, επιμένει να στηρίζει την κόρη της, παρά την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα να προφυλακιστεί. Ομως, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, που είχε πει πρώτος μαζί με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ότι πίσω από τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα, κρύβεται εγκληματική ενέργεια, ξέρει πώς να κάνει ερωτήσεις.

Μία τέτοια ερώτηση έφερε σε δύσκολη θέση τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ακολουθεί ο διάλογός τους:

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Σας βλέπουμε να μιλάτε στα κανάλια, γιατί δεν έχουν μιλήσει και οι συμπέθεροι; Τους γνωρίζετε τόσα χρόνια. Γι΄ αυτό σας ρώτησα. Πού είναι οι συμπέθεροι; Δεν έχουν πόνο;», ρώτησε ο πολύπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ελένη Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και αμέσως πρόσθεσε ότι μπορεί να έχουν πάρει αυτή τη γραμμή από τους δικηγόρους τους.

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δεν μπορεί να μην ξέρετε, είστε συμπεθέροι τόσα χρόνια».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.