Δέκα χρόνια μετά το καταραμένο ατύχημα: Εξελίξεις στην υπόθεση Σουμάχερ…

«Η πρώτη μετά το 2013»: Η «συνέντευξη» και οι φωτογραφίες-ντροπή του Σουμάχερ

Ο Μίκαελ συνεχίζει να «παλεύει».

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι.

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια του πολυπρωταθλητή ήταν στο πλευρό του, ενώ τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα φειδωλά μετά από επιθυμία της ίδιας του της οικογένειας, ειδικά από την ημέρα που βγήκε από το νοσοκομείο και εγκαταστάθηκε στο σπίτι του.

Τον Μίκαελ Σουμάχερ έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής, που μεσουρανούσαν στην Scuderia Ferrari, Ζαν Τοντ.

Ο Γάλλος άλλοτε συνεργάτης του Σούμι έδωσε συνέντευξη στην  L’ Equipe, λέγοντας χαρακτηριστικά για την υγεία του Σουμάχερ: Ο Μίκαελ είναι εδώ, συνεπώς δε μου λείπει. Απλά δεν είναι όπως ήταν. Είναι διαφορετικός και η οικογένειά του, η σύζυγος και τα παιδιά του, τον προστατεύουν. Είναι πια διαφορετικός και έχω το προνόμιο να μοιράζομαι κάποιες στιγμές μαζί του. Αυτό μόνο έχω να πω. Δυστυχώς, η μοίρα τον χτύπησε πριν δέκα χρόνια και δεν είναι πια ο Μίχαελ που γνωρίζαμε στη Formula 1».

Σημειώνεται πως το γερμανικό δίκτυο ARD έχει ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 28 Δεκεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια από εκείνη στην οποία συνέβη το ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι το 2021 η πλατφόρμα Netflix είχε προβάλλει ένα δικό της ντοκιμαντέρ το οποίο είχε ως θέμα το ατύχημα του Γερμανού πιλότου της F1 στις γαλλικές Άλπεις. Σε αυτό μίλησαν τόσο η γυναίκα του Κορίννα όσο και ο γιός του Μικ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.