Μετά την καταγγελία για παρενόχληση απ’ την αστυνομία: Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που γελάνε με αυτό που έγινε (Vid)

Μετά την καταγγελία για παρενόχληση απ' την αστυνομία: Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που γελάνε με αυτό που έγινε (Vid)

Τώρα, αλήθεια;

Είναι το θέμα των τελευταίων δύο ημερών- ή, έστω, ένα από τα τοπ θέματα της επικαιρότητας. Και δικαίως, καθώς μία κοπέλα κατήγγειλε μέσω των social media της τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπιση η δημοτική αστυνομία, αρνούμενη να την εξυπηρετήσει αλλά ζητώντας «ανταλλάγματα».

Η κοπέλα, κλαίγοντας στο βίντεο, ακούγεται να λέει πως την παρενόχλησαν τρεις άνδρες της δημοτικής αστυνομίας και αναφέρει πως συγχύστηκε αφού όσο «μεγαλώνω συνειδητοποιώ πού σκ… ζω!».

Προφανώς και δεν εξετάζουμε το ποια είναι η «στείρα» αλήθεια εδώ πέρα. Γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η δικαιοσύνη και αν καταφύγει εκεί η γυναίκα, τότε θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και αν τα γεγονότα συνέβησαν όπως περιγράφονται στο βίντεο (κάτι που, αν επιβεβαιωθεί φυσικά, θα επισύρει σοβαρή ποινή για τους αστυνομικούς).

Το ζητούμενο του παρόντος κειμένου είναι άλλο: πώς στο καλό γίνεται κάποιοι να γελάνε στα social με την κοπέλα και να της λένε αναφανδόν ότι ψεύδεται; Πώς- ακόμα χειρότερο- την κρίνουν λόγω του ότι είναι influencer κι έχει κάποιες φωτογραφίες από τις συνήθεις που ανεβάζουν οι instagrammers, λέγοντας πως δε δικαιούται (!!!) να μιλάει;

Επιστρέψαμε στον Μεσαίωνα και δεν το ξέρουμε; Δεν μπορεί μια κοπέλα ν’ ανεβάζει ό,τι στο καλό θέλει στους προσωπικούς της λογαριασμούς χωρίς να έχει «αντίκτυπο» όταν θα πάει, ας πούμε, στη δημοτική αστυνομία; Είμαστε τόσο Νεάντερταλ ή το παίζουμε;

Θλίψη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.